Read the Official Description

Танте Марие 4 Веек Ессентиал Скиллс курс је један од водећих свјетских кулинарских курсева ове врсте.

Током курса, студенти ће научити читав низ основних, кулинарских вештина у неколико области кухињства. Студенти ће отићи са могућношћу кувања добре хране, за све прилике и у сваком окружењу.

Награда Нивоа 2 у области сигурности хране у угоститељству је такође укључена у овај курс, заједно са наградом ЦТХ Левел 2 у квалификацијама за кулинарске квалификације.

tcma

Шта ћете научити

Ваш курс ће почети са уводом на рад у професионалном кухињском окружењу, који укључује развој практичних вештина, као што су вештине ножа, пре него што пређете на темеље основног кухињства.

Лекције су дизајниране тако да укључују рецепте и технике које ће вам сагледати како се храна мења док кувате. Ово ће вам омогућити да прилагодите и исправите грешке док наставите да правите сопствене рецепте и меније.

Науциће се у малој групи истомишљених студената и већина времена на Академији ће бити проведена у нашим најсавременијим кухињама. Добићете свеобухватно разумевање подручја као што су сосеви, супе, месо, риба, канапе, пецива, хљеба ... и многи, још много тога!

Испити

На овом курсу нема оцјене или испита.

КВАЛИФИКАЦИЈЕ ДОБИЛА

  • Награда Нивоа 2 у безбедности хране
  • Сертификат о похађању

tcma

Напредак у каријери

Студенти који заврше 4 недеље суштинске вјештине у кувари су добро позиционирани за рад у бројним кухињским окружењима. Многи дипломци одлучују да примењују своје нове вјештине док раде на годишњој години, док су их други ставили да практикују током скијашке сезоне. Основне вештине су такође добар предуслов за наше дуже курсеве, као што је диплома Интенсиве Цордон Блеу, за студенте који траже формалну квалификацију.

Дипломци Танте Марие познати су по својим непрецизним стандардима и професионалној дисциплини, што их поставља високим захтевима послодаваца шеталишта. Радимо са широком мрежом компанија које редовно пружају савете и интервјуе за наше студенте.

Program taught in:
енглески језик

See 4 more programs offered by Tante Marie Culinary Academy »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Jan. 2020
Duration
4 Недеља
Redovne studije
Price
2,750 GBP
ФЕЕС £ 2,450- £ 2,750.
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline