Read the Official Description

Постдипломски Диплома ин Мотион 3Д

Суочавање линеарност традиционалних формата, данас у нашем окружењу нова парадигма је нацртана: он-деманд садржаја, фрагментације порука, онлајн учешће ... информацијама, обуке и забавни проток несмањеном жестином кроз све екране и дигиталних уређаја . Међутим, упркос променама и изнад њих, дизајнер-комуникатор изазов остаје исти: да пажњу људи. Да бисте то урадили, управљање формалне ресурса и кључеве наративни и убеђивање је несумњиво његово главно оружје.

Међутим, аудио-визуелни креатор мора да зна и мастер основни алат који вам омогућавају да представљају своје идеје пут, а још боље. Алати које чине пројекти способни да привлаче пажњу гледаоца. Алати за изградњу незаборавне поруке.

У том оквиру, 3Д решења обезбеђују тренутни пејзажа покретне графике неспорно на додату вриједност који је постао ширење високо конкурентном тржишту.

ЦИЉЕВИ ОБУКЕ

Уроните дизајнера у процес разматрања и експеримената пројеката широм анимираних графика и аудио-визуелном стварању, продубљивање знања о алатима састава и дигиталног издања не само као тренутно решење основних проблема стварања, већ као помоћ и подршка свет идеја.

БИОГРАФИЈА

Овај постдипломски курс је подељен у 4 модула и завршава коначном студије пројекта.

  • Модул И - Технологије (Цинема 4Д)
  • Модул ИИ - Радионице (анимација, Апстракција ТВ типографија за екране и камера осветљења)
  • Модул ИИИ - Пројекти (Идентитет и аудио-визуелне Промоција)
  • Модул ИВ - аудиовизуелну културу

ЛИСТ

Питање: 4тх Едитион

Квалификације: 3Д покрета дипломирао на Универзитету у Виц-УЦЦ. Студенти без високом стручном спремом добиће диплому а Университи Ектенсион студија.

Цредитс: 30 ЕСПБ

Школа Период: Од 8. октобра 2015. до маја 2016. Презентација ПФЕ: јун 2016

Радно време: Уторак и четвртак од 19х до 22х

Модалидад: Учионица

Језик: Шпански

Цена: € 3480

Приступ: Дипломци и / или дипломци. Виши дипломци. Тренинг виши ниво циклуса пластичне уметности и дизајна, и професионалних породицама: дизајн ентеријера, графичког дизајна, индустријског дизајна и примењене уметности одеће. Професионалци без сектор специфичне квалификације које могу да покажу професионално искуство. Приступ курса се одређује процес селекције. Неопходно је да унесете постдипломске студије у Мотион 3Д су завршили или се спроводи паралелно са последипломским образовањем у Мотион Десигн или показују искуства везана за животну средину аудиовизуелне дизајна, течно (Медиум / Хигх просеку) за прераду алата (Пхотосхоп) и аудиовизуелни уређивање и састав (АфтерЕффецтс).

Запажања: Шпански интензивни курс у септембру за стране студенте који желе да се упишу у Мастерс (изборни предмет).

Program taught in:
шпански

See 14 more programs offered by Bau Design College of Barcelona »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
3,480 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019