Read the Official Description

Наша настава је заснована на комуникативном приступу. Кроз развој четири вештине - говор, писање, читање и слушање - курс пружа студентима алате неопходне за коришћење језика и интеракцију у различитим ситуацијама у свакодневном животу. Овај комуникативни приступ базиран је на детаљној студији италијанских граматичких структура, важних за исправну употребу италијанског језика. Коришћени материјали су пажљиво изабрани, засновани на интересима ученика и у складу са смерницама које је поставио Заједнички европски оквир.

Наши дугорочни студенти који желе да прате одређене курсеве за испите могу припремити и сједити ЦИЛС испите на нивоима од А1 до Ц2 ЦЕФР-а.

Методологија

Гледалаца је обавезно. Ученици су кључни у процесу учења и учења; Они се подстичу да активно учествују у сваком дијелу лекције и упознају своју одговорност за њихов напредак. Након часова часова, од студената се тражи да заврше личну студију која укључује индивидуални или групни рад; Од студената се може тражити да раде писани рад и читање или слушање активности разумевања. Наставници могу такође затражити од студената да заврше задатке који подразумевају разговор са мајчинским говорницима како би учили језик који су учили у класи у пракси и побољшали своје вештине комуникације. Током курса ученици седнирају два теста напретка како би потврдили постигнуте резултате и идентификовали било какве проблематичне области. На крају курса сви студенти полажу завршни испит.

Program taught in:
Италијан
Ovaj kurs je Online студије, Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 70 Недеља
Fleksibilno vreme
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date

The Italian Academy in Sicily