Read the Official Description

Међународна Пилот образовање на Пилот Пилотске академије је 2 године пуним радним временом образовање са паралелним теоријским студијама и летење.

Цео програм се спроводи у нашој савременој школи у Торп Аеродром Сандефјорд. Након дипломирања, ви ћете бити квалификовани за посао као пилот са авио-компанијама. Теорија Лекције се изводе у модерним учионицама са новим СмартБоардс. Авион су нови и врло модерно са напредним инструментима. Имамо стате-оф-тхе-арт симулатора летења, од којих је једна Боинг 737НГ симулатору. Школа је отворена за наше студенте 24/7, а студенти користе школу и радним данима и викендом. Имамо живу и активну студентску средину. Наш брифинг соба је место сусрета за студенте и инструктора, а такође је "штаб" за планирање домаћих и страних летове и за размену искустава и знања.

План КУРС

У Пилот Флигхт академије, тренинг је подељен на два: Наизменична недеља теорије и лети. Теорија недеља се састоји од наставе шест сати ", а током недеље летења, студенти лете авиони школе. Летачке обуке за студенте почиње рано у програму, а студенти су углавном стекли довољно знања да би могли да лете соло већ крајем првог полугодишта! Међународни програм обуке лет у Пилот Флигхт Сцхоол састоји се од 915 сати квалитетног учионици наставу на АТПЛ (А) нивоу, најмодернијом сертификат за пилота. Поред наставе теорије, студенти ће научити основне визуелни и инструмент лети на први, а касније напредак на напредну Инструмент Флиинг у двомоторни авиони у школу. Крајем курса студенти ће проћи кроз обуку на симулатору, где су научили захтеван задатак посаде сарадњи током стресних ситуација.

Пролеће семестар почиње првог целу недељу јануара и наставља током јуна. Пад семестар почиње првог целу недељу августа и наставља да апп. 20. децембар. Постоји Ускрс празник, четири недеље летњег одмора и две недеље Божићних празника у току школске године.

Настава и учење

У Пилот Пилотске академије апелујемо да спроведе едукацију и затворити до реалности за пилот професију могуће. Наш програм обухвата све варијанте рада пилота, да припреми своје ученике за њихову професију на најбољи могући питању.

150112 пресентасјон каријере-студије

ПОЉОПРИВРЕДНИ ТРЕНИНГ

Школа има модерне симулатора да студенти користе као део њихове обуке. Један од симулатора је Цессна 172, слично основном авиона за обуку школа користи. Крајем програма обуке, студенти ће летети Боеинг 737НГ симулатор, користи за вишечлане посаде и обуке авион оријентације.

КАРИЈЕРА

Људи путују више него икад, а ту је и већа потражња за пилоте. Дипломирао на Академији Пилот лета имаћете све сертификате потребне да се пријаве као први официр у авио-компанија.

Захтев за пилоте се очекује да се повећа у наредним годинама. И пословни и приватни путовања авионом су у порасту. Авио саобраћај повећава сваког месеца, а велике авио компаније су стално покретање нових линија. Ово, заједно са очекиваним пензионисања због старости између пилота, створиће велико потражњу за новим пилотима током наредних година, а посебно у Скандинавији. Прогноза из Боинга и Ербаса државе која ће широка потражња за новим пилотима свет прелази 500 000 у року од годину 2033, а већ смо почели да види пилот мањак у САД-у и Азији. Дакле, сада је време за вас да покренете пилот образовање!

БИТИ пилот

Бити пилот је захтеван и узбудљив, и многе одлуке морају бити и пре и током лета. Пилоти стога мора бити добро образовани и спремни за задатке их чекају.

ВОЗНИ ПАРК

Диамонд ДА42 НГ - ЛН-ФТЛ

Диамонд ДА42 НГ је најмодернији близанац мотора клип авиона на тржишту. Авион је одобрен за ИФР лет. Има Гармин 1000, баш као и наши Цессна 172`с и обезбеђује добар преласка из једно- до мултиенгине тренинга. Наш ДА42МПП има аутопилот, флигхтдирецтор ТКС (течности) систем за одлеђивање, саобраћајни систем упозорења (ТАС) и стормсцопе.

ЦЕССНА 172СП

ЛН-ФТЕ, ФТФ, ФТГ, ФТХ, ФТИ, ФТЈ и ФТК ЕР све ново Цесна 172СП је са ГАРМИН Г1000 глассцоцкпит, аутопилот и лета директора. Сви авиони су ВФР сертификовани и користе се како за ЗЈН образовање и инструментално летење. Цесна 172 је познат авиона за обуку. Авион је веома погодна за основну обуку, док инструменти је напредовала па је авион се такође користи за летове инструмената. Гармин 1000 инструментација је сличан инструментима у савременим летовима. 1000. Систем Гармин приказује инструменте авиона на два ЛЦД екрана. Радио, навигациони уређаји и ГПС су интегрисани. ГПС позиција се приказује на карти на једној ЛЦД екрану.

ПРИЈЕМ

Пријем захтеви за пилот студије на Академији: Пилот Флигхт

Подносилац пријаве мора - бити између 18 и 33 година - Пасс Тхе медицински Испитни Класа 1 - Пасс тестове за пријем за математику, логику и енглеских да се пријаве за пилот студије на Пилот Пилотске академије ови критеријуми морају бити испуњени и тестова за упис треба да се узме и одобрени. Међународни кандидати морају имати важеће студентску визу за студирање у Норвешкој, или бити у стању да обезбеди ово.

LEKARSKI PREGLED

Апелујемо на нашим кандидатима да се обратите медицински центар да закажете за полагање сертификат медицински класе 1 за време њиховог студија почетка. Имајте на уму да кандидати који нису одобрена су медицински класа 1 лекарско уверење, добиће повраћај свих исплата школу у вези ове апликације. Треба напоменути да је издавање једног медицински класе 1 лекарског уверења може, у Норвешкој, само да уради "Луфтфартстилсинетс Флимедисинске сексјон" у Ослу, али из других делова Аеро Медицал Центер у европским земљама. Молимо вас да контактирате школу за даље контакт информације медицински центри.

Не полагања испита медицински ће, наравно, доводи до пуног повраћај накнаде уписа нок 30 000, -.

Кућиште

Пилот Пилотска академија помаже све који долазе ученика у проналажењу смештаја. Имамо различита собу решења на стварним аеродром / школским просторијама, и да ће проследити све уписани студенти даљем књижење ових или других стамбених алтернатива.

Цене ће варирати у величини, купатило решења итд, али почиње од цца. 4700 нок месечно, струја и Ви Фи укључена.

У спаваонице нуди опремљену собу са креветом, столом и ормар, али и заједничким кухињом и дневни боравак области. Неки дорм собе имају купатило, док други деле.

Све спаваоница Стаите су новоуређени и свеже изгледа.

Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Jan. 2020
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
890,000 NOK
од којих плаћате 000 нок 30 по пријему.
By locations
By date
Start Date
avg. 2019, Jan. 2020
Application deadline

avg. 2019, Jan. 2020