Read the Official Description

Ми ћемо вам пружити практичне и теоријске аспекте тренирања фудбала, укључујући и како ефикасно планирати, водити и евалуирати фудбалске тренинге за играче свих узраста. Квалификацију се састоји од осам обавезних јединица које вам дају 20 бодова.

Наш курс је признат као индустријски стандардни ниво 2 квалификације за тренирање фудбала од стране националног управног тијела за фудбал у Енглеској, Фудбалска асоцијација. ФА је такође професионално тело за фудбалске тренере, пружајући услуге и подршку онима који имају ове и друге фудбалске квалификације.

Имамо подршку бројних послодаваца - укључујући фудбалска удружења, клубове, школе и колеџе - као једину квалификацију за оне који желе напредовати своју каријеру у тренирању фудбала. Квалификацију је такође одобрила водећа агенција за тренирање, спортски тренер УК, пошто испуњава критеријуме УКЦЦ.

Наш курс је дизајниран да припреми тренере за запошљавање у плаћеним или добровољним улогама као фудбалски тренер у локалним аматерским јуниорским / сениорским клубовима, ФА Цхартер стандардним клубовима и школама, фудбалским шемама локалне заједнице и Фудбалом у заједницама.

Ови курсеви се одржавају у просторијама Академије за спорт на London South Bank University и на оближњим отвореним просторима за практичне елементе.


Услови за упис

Морате да завршите награду Ниво 1 у Цоацхинг ногомету и морате имати најмање 16 година. Такође ћете морати да завршите модул "Закони о игри" ФА Леарнинг Онлине-а и обично се пружају као део програма учења да одрже цертификат за помоћ у хитним случајевима и присуствују ФА радионици "Заштита дјеце у ногомету" ( ученици млађи од 18 година имају право да заврше алтернативу радионици).


Накнаде и финансирање

Молимо контактирајте Академију за спорт по цени.

Сви модули подлежу променама на универзитету и могу се разликовати од модула који вам се нуди током студија.

Program taught in:
енглески језик

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 9, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
- Молимо контактирајте Академију за спорт по цени.
By locations
By date