Read the Official Description

Ова квалификација је дизајнирана да вам обезбеди увод у практичне и теоријске аспекте тренирања фудбала. Фазонски ниво знања и вештина које је развила Фудбалска асоцијација омогућит ће вам да развијете разумевање сигурног, етичког и ефикасног управљања и тренирања фудбала за играче свих узраста.

Квалификацију се састоји од седам обавезних јединица које вам дају седам бодова. Препознат је као индустријски стандардни ниво квалификације за тренирање фудбала од стране националног управног тијела за фудбал у Енглеској, Фудбалска асоцијација. ФА је такође професионално тело за фудбалске тренере, пружајући услуге и подршку онима који имају ове и друге фудбалске квалификације.

Наш курс има подршку бројних послодаваца, укључујући фудбалска удружења, клубове, школе и колеџе, као једину квалификацију за оне који траже каријеру у тренирању. Подржана је од стране водеће агенције за тренирање, спортског тренера УК, пошто испуњава критерије УКЦЦ.

Као део овог курса, добићете и сертификат ФА за хитну помоћ и ФА радионицу "Заштита дјеце у ногомету".

Овај курс се одржава у просторијама Академије за спорт на London South Bank University и предаје их изузетним туторима са вишегодишњим искуством у индустрији.


Нови датуми ће бити доступни ускоро.


Накнаде и финансирање

Цена курса је 200 фунти.

Сви модули подлежу променама на универзитету и могу се разликовати од модула који вам се нуди током студија.

Program taught in:
енглески језик

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 9, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
225 GBP
Цена курса је 200 фунти.
By locations
By date