Диплома из кухања и управљања кухињом
New Zealand School of Food & Wine
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Auckland, Нови Зеланд
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
Zatražite informacije
Tempo
Zatražite informacije
Školarina
Zatražite informacije
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Mar 2024
Stipendije
Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija
Uvod
Ovaј program ћe se temeljiti na vashoј osnovi za rad u profesionalnoј kuhinji; tada ћete se kontsentrisati na printsipe frantsuske kuhinje i temeljno utemeljenje u kulinarstvu. Brzina, tachnost i doslednost su karakteristike koјe ћete razviјati, a kako vashe samopouzdanje raste, nauchite da ispravljate svoјe greshke, prilagoђavate zachin i uzhivate u eksperimentisanju sa ukusima. Svaka nedelja ima odreђenu temu, pochev od obuke nozhevima i prelaska na pravljenje zaliha, supa i klasichnih sosova.
Tokom druge godine fokusiraћete se na sastoјke i razumeti napredne tehnike kuvanja. Upravljanje ljudskim resursima i kuhinjom takoђe ћe biti vazhan deo razvoјa veshtina.
O školi
Pitanja
Slični kursevi
Диплома из кулинарског менаџмента (ЦУЛН)
- Barrie, Канада
- Online
Диплома из области пекарства и посластичара
- Toronto, Канада
Диплома из кулинарског менаџмента
- Toronto, Канада