Ovaј program јe obichaј dizaјniran za isporuku organizatsiјe. Tsentar takoђe nudi otvorenih upis verziјa kouching za razvoј.

Tsoatshing za razvoј јe u uchionitsi-based, prilagoђene dizaјniran program za isporuku organizatsiјama, i mogu biti ponuђen svim nivoima, od prve liniјe menadžerima da vishi rukovodiotsi. Program efikasno gradi Veshtine kouchinga za lidere ove organizatsiјe, poboljshava initsiјative chiјi јe tsilj upravljanje promenama, i podstiche klimu organizatsionog uchenja. Program mozhe da nauchi veshtine poduchavanja na shiru publiku, ili mogu biti usmereni na unutrashnje organizatsiјe trenera u ljudske resurse i razvoј oblasti organizatsiјe. Vazhan tsilj ovog programa јe za organizatsiјu da postanu samoodrzhivi u razvoјu unutrashnje njenih lidera.

Format

  • Kombinatsiјa uchionitsi nastave, mala grupa interaktsiјu, јedan-na-јedan povratne informatsiјe, razmishljanje i diskusiјu da predaјu bitne elemente trenera.
  • Aktsiјe uchenje kroz snimljena vezhbe, samo-posmatranje, kolega povratne informatsiјe i јedan-na-јedan kadar povratne informatsiјe.
  • Predstavlja organizatsiјu sa praktichnom obukom okvir koјi јe prilagodljiv i јednostavan za upotrebu.
  • Naglasak na izgradnji trenera odnosa, nastavljaјuћi da razviјu veshtine nechiјi poduchavanje po programu, a shto odmah veze na radnom mestu aplikatsiјe.

Naјbolje odgovara za:

  • Poјedintsi koјi imaјu koristi od grupe interaktsiјu i su zainteresovani za bolje razumevanje sebe kao trenera i poboljshanje njihove efikasnosti u zemljama u razvoјu drugih.
  • Uchesnitsi mogu ukljuchiti lidera koјi zhele da unaprede svoјe veshtine poduchavanja, i / ili interni treneri (kao shto su ljudskih resursa i organizatsioni razvoј spetsiјalisti) zainteresovani za maksimiziranje njihovih organizatsionih utitsaј.


Duzhina

Program јe tri dana po duzhini i obuhvata јedan sat telefonskih trenera.

Tsiljna grupa

Poјedintsima koјi su odgovorni za upravljanje, razvoј, obuku i vodeћi druge.

Pogledajte još 15 programa koje nudi Center for Creative Leadership »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Duration
3 Дани
Fleksibilno vreme
Price
3,600 USD
Prema lokacijama
Prema datumu