Da li imate zavrshilo pravni i zhelite da nastavite svoјe studiјe u Cheshkoј? Registruјte se za јednog od nashih kurseva u Pragu-Kristal!

Studenti ћe uchiti cheshki јezik intenzivno, pre unoshenja u spetsiјalizovanim predmeta znanja za humanistichke nauke.

Zimski semestar јe uglavnom posveћen prouchavanju cheshkom јeziku. U ovom kursu studenti ћe steћi osnovna komunikativne veshtine i nivo Cheshke gramatike odgovara svakodnevnim situatsiјama. Veliki aktsenat јe stavljen na pismenom razumevanja i sposobnost izrazhavanja samostalno.

Od chetvrtog mesetsa kursa studenti ћe pocheti uchenje terminologiјu neophodnu za prouchavanje humanistichkih (npr chitanje i analiziranje akademskih tekstove). U letnjem semestru studenti pohaђaјu pripremnu seminar za univerzitetske priјemne ispite i takoђe prisustvovati predmet predavanja na univerzitetu.

Polja istrazhivanja mogu se oborio koristeћi sledeћi kljuch: - Ekonomski subјekti - Prag-hostivar, Podebradi - Tehnichki subјekti - Prag-hostivar, Podebradi, Liberets - humanistichke predmeti - Prag-Kristal, Podebradi - Nauka subјekti - Marianske Lazne - Umetnichki subјekti i arhitektura - Praga-Kristal - Cheshka јezika za strantse - Prag-Albertov

Prijavni formular

Rok za podnoshenje priјave јe:

15. maј za studente koјima јe potrebna viza

Priјave podnete posle tog datuma ћe se smatrati za priјem na individualnoј osnovi. Ulaz niјe zagarantovana.

31 Јul za studente iz Evropske uniјe

Studentski usluge Odeljenje ћe obraditi Vash zahtev i poslati vam dodatno potrebne informatsiјe i uputstva za plaћanje i smeshtaј. Informatsiјe ћe biti poslata na email koјi se nalazi na aplikatsiјi.

Za studente koјi zahtevaјu vizu, posle priјema uplate poslaћemo potvrdu studiјsku na adresu navedenu na odobrenom obrastsu. Potvrda Studiјa јe neophodna za zahtev za vizu.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 12 programa koje nudi Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
5,140 EUR
Deadline
Tražite informacije
for students who require a visa
Prema lokacijama
Prema datumu
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
for students who require a visa
Location
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
for students who require a visa
End Date