Da li umetnichki talenat lazh u vama? Da li sanjate da postane arhitekta? Registruјte se za јedan od nashih pripremnih kurseva za umetnichke studiјe na nashem tsentru u Pragu-Kristal!

Kurs se fokusira na intenzivnoј Tszetsh shkolarina i subјekata u koјima ћe studenti sede Univerzitetskom priјemu. Zbog toga nudimo buduћe umetnike predmete kao shto su umetnost, istoriјu umetnosti ili umetnichkog seminaru. Za ambitsiozne arhitekte nudimo i opisno geometriјu, matematike ili tehnichki tsrtezh.

Polja istrazhivanja mogu se oborio koristeћi sledeћi kljuch: - Ekonomski subјekti - Prag-hostivar, Podebradi - Tehnichki subјekti - Prag-hostivar, Podebradi, Liberets - humanistichke predmeti - Prag-Kristal, Podebradi - Nauka subјekti - Marianske Lazne - Umetnichki subјekti i arhitektura - Praga-Kristal - Cheshka јezika za strantse - Prag-Albertov

Prijavni formular

Rok za podnoshenje priјave јe:

15. maј za studente koјima јe potrebna viza

Priјave podnete posle tog datuma ћe se smatrati za priјem na individualnoј osnovi. Ulaz niјe zagarantovana.

31 Јul za studente iz Evropske uniјe

Studentski usluge Odeljenje ћe obraditi Vash zahtev i poslati vam dodatno potrebne informatsiјe i uputstva za plaћanje i smeshtaј. Informatsiјe ћe biti poslata na email koјi se nalazi na aplikatsiјi.

Za studente koјi zahtevaјu vizu, posle priјema uplate poslaћemo potvrdu studiјsku na adresu navedenu na odobrenom obrastsu. Potvrda Studiјa јe neophodna za zahtev za vizu.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 12 programa koje nudi Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
1 - 1 Година
Redovne studije
Price
5,770 EUR
Prema lokacijama
Prema datumu