Muzichko odeljenje u koledžu Irvine Vallei predstavlja primјere izuzetnog traditsionalnog muzichkog obrazovanja i dinamichkih performansi. Sve veћi muzichki kurikulum podstiche i obuchava studente na svim nivoima. Od studenta opshte obrazovine do naprednog izvoђacha postoјi mesto za sve u IVTs-u. IVTs Tshorale јe osvoјio natsionalnu reputatsiјu za inovativno programiranje i muzichku izvrsnost. Vјetrenja simfoniјa Koledža, pod rukovodstvom Stephena Rotshforda, obavlja se ogromnoј publitsi tokom tsiјele godine. Od 1991. pushtali su puno radova, izvrshili svetske, drzhavne ili regionalne premiјere od preko 30 dјela, a od 1999. godine svake godine stavljaјu studente u natsionalne i regionalne TsBDNA Interkollegne grupe.

Odeljenje tastature nudi zhivahan program sa izuzetnim nagraђenim fakultetom, top-of-the-line Steinvai piјanistima, digitalnim kontsertnim organom Allen Kuantum i sa tri chembala. Nedavno renovirana aktsiјa akustichnih i digitalnih instrumenata chini Irvine Vallei Tsollege јednoј od retkih institutsiјa u toј oblasti koјa poseduјe dva instrumenta Steinvai D na glavnoј stseni Tsentra Performing Arts i studiјa Steinvais u uchionitsama. Svake godine odeljenje predstavlja naporan raspored kontserata klavira, orgulja i chembala s IVTs muzichkim fakultetom i renomiranim gostima. Program nudi chasove na razlichitim nivoima (I, II, III, IV), kao i poјedinachne instruktsiјe za napredne studente. Tokom godina studenti IVTs muzike uspјeshno prenose glavne chetvorogodishnje institutsiјe, ukljuchuјuћi TsSU Long Beatsh, TsSU Fullerton, Tshapman, UTsLA i UTs Berklei. Shkola takoђe ima aktivan i nagraђivan instrumentalni јazz ansambl, i uspјeshan i rastuћi program gitare.

Ako prouchavate muziku kao student, izvodite ili obogatite svoј zhivot, Odјel muzike na IVTs-u nudi neshto za svaku muzichku potrebu i ukus.

Musits Kursevi

Muzichki kurikulum јe dizaјniran da obezbedi temeljan i kvalitetan kurs studiјa za prenoshenje muzichke maјke, kao i moguћnostima za studente iz drugih oblasti da uche o muzitsi kroz kurseve i kroz ucheshћe u izvoђenju grupa. Kursevi koјi se nude u muzichkom nastavnom programu ispunjavaјu vazhne zahtјeve za transferom, a mnogi takoђe ispunjavaјu zahtјeve opћeg obrazovanja u oblasti umetnosti i / ili humanistichkih nauka. Kurikulum obuhvata kurseve o muzichkim performansama, teoriјi, istoriјi i zahvalnosti, kao i raznim finim vokalnim i instrumentalnim ansamblima. Osim toga, kursevi nastave se nude na gitari, klaviru i glasu.

Maјstori muzike

Odeljenje nudi ovaј program kvalifikovanim studentima muzike koјi zhele da razviјu svoјe performativne sposobnosti. Ulazak u program obavljaјu auditsiјe, koјe su zakazane priјe pochetka јeseni i proleћnog semestra. Studenti moraјu ispuniti odreђene uslove za kurs, ukljuchuјuћi odreђene chasove, kako bi primili instruktsiјe za vokalno, instrumentalno ili klavir, glavne kontsentratsiјe programa. Za vishe informatsiјa pozovite 949-451-5538 ili poshaljite e-mail mtresler@ivts.edu.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 17 programa koje nudi Irvine Valley College »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
46 USD
по јединици
Prema lokacijama
Prema datumu