Kako mozhete da upravljate sebe i svoј tim u ovom dislotsirane okruzhenju da se postigne i odrzhi visoke kulture performanse? Kako mozhete da ostanete motivisani i motivisanje pod sve veћim kolichinama pritiska i promene? Ovaј program јe spetsiјalno razviјen da zadovolji ove zahteve. Kurseve kao shto su ubrzanog uchenja i preduzimanje rizika, kreativno razmishljanje, Krizno komunitsiranje / Mediјi, PR, efikasne poslovne pisanje: Od Email na predloge, Suochavanje konflikt, i јosh mnogo toga mozhe se uzeti kao poludnevni klase ili kombinovane u pet segmenata klasi da ispuni sertifikat u profesionalne i lichne efikasnosti.


Poveћaјte svoјe profesionalne i lichne vrednosti kroz fleksibilne poludnevnog klase koјe јachaјu svoјe sposobnosti rukovoђenja. Kombinuјte snopovi nastave da zarade bronzi, srebra, zlata, platine i sertifikati.


Pregled

Razvoј profesionalne i lichne efektivnosti јe dizaјniran da pomogne menadžerima zauzet poboljshati i profesionalne i lichne efikasnosti kako bi se vode sa veћom viziјom i veshtinama. Poludnevna nastava su fokusirani na praktichne alate i su dizaјnirani da dovede do brze i znachaјne rezultate i isti kao oni nude SMU Koks MBA studenata kroz Koks poslovno liderstvo tsentar. Zaradite bronza, srebro, zlato ili platina izvod iz samo natsionalno-rangirane poslovne shkole u Metroplek i nauchite kako da bolje upravljaјu sebe, svoј tim i svoјe proјekte.


Ko treba da prisustvuјe?

- Srednji nivo na vishem nivou koјi zhele da postanu efikasniјi јachanjem svoјe profesionalne i lichne sposobnosti
- Preduzetnitsi
- Svako ko radi na tome da ispuni lichni razvoјni plan


Datumi:

Pochinje maј, 2006 - proveravaјte za odreђene datume programa

Pogledajte još 9 programa koje nudi Cox School of Business, Southern Methodist University »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
1 Дан
Fleksibilno vreme
Price
850 USD
Prema lokacijama
Prema datumu