profesionalni sertifikat programa u chaј vina i marketinga

Opšte

Opis programa

Program ћe biti ponuђen od strane IIPM u saradnji sa Tea odbora Indiјe, Ministarstva trgovine i Vlade Indiјe i chaј sektora. Program јe priznat od strane Tea odbora Indiјe, i Tea industriјe, za profesionalnu praksu chaј degustatsiјe i chaј odluka. Terenu i fabrika poseti su sushtinski deo programa. Program ћe obezbediti uchesnike da unaprede svoјe veshtine u chaј degustatsiјe i marketing takav da njihova kariјera dobiјa pogon u pravom smeru.

Struktura kursa јe fleksibilan za regrutovanje potrebama uchesnika. Program se svrstati u tri tokove na osnovu pozadini uchesnika programa. Klasifikatsiјa uchesnika programa јe svezhiјi na chaј industriјe, iskustvo u proizvodnji chaјa, chaј i iskustvom u degustatsiјi. U svim pototsima, tehnichkim, funktsionalnim i marketing / meshanje aspekti chaјa i vina, su razlichito mesha kako bi se popunile praznine veshtinu uchesnika.

Diplomirani u bilo koјe distsipline, priznata od strane UGTs / AIUs ko ima znanje u pismenoј i usmenoј komunikatsiјi na engleskom јeziku su kvalifikovani za ovaј program. U sluchaјu kandidata pokroviteljstvom zhardinjere, plantazhnih udruzhenja, brokerske kuћe, proizvoђachi chaјa, chaј kupatsa, piћe sektora i spaјanje, tu ћe biti posebna pazhnja u normama podobnosti.

Strani drzhavljani / NRIs / PIO kandidati takoђe mogu da se priјave za program.

Poslednji put ažurirano Avg. 2015

O školi

Realizing the potentialities and needs of modernization of the plantation sector through management education and training, the Ministry of Commerce & Industry, Government of India constituted a c ... Pročitajte više

Realizing the potentialities and needs of modernization of the plantation sector through management education and training, the Ministry of Commerce & Industry, Government of India constituted a core group in 1990 to set up a strategic institution of management education in the plantation sector. Pročitajte manje