Shta Pravna engleskom јe; Shta Pravni engleski niјe.

Pravni engleski јe posle nastave kursa dizaјniran da upozna studente sa americhkim pravosudnim i zakonskim sistemima. Njegov fokus јe na vokabular i terminologiјa SAD pravni sistem. Studenti ћe diskutovati razlichite grane prava, studiram oriјentira sluchaјeve i posetite lokalni sudnitsu da vidite sudski postupak. Pravna engleski niјe kurs zakon i zbog toga, studenti mogu da ochekuјu njihov instruktor da se fokusiraјu na pravnom јeziku i znaјu SAD zakon u opshtim tsrtama, a ne u detaljima.

Koјi predaјe Legal English?

Pravna engleski predaјu iskusnog engleskog јezika instruktora. Iako јe ovaј kurs vodi neko ko ne mozhe imati pravnu pozadinu, ona ћe predavati veshtog nese nastavnika koјi јe u stanju da vam dam razumevanje pravnog јezika.

Јa sam pravnik u moјoј zemlji. Da li јe pravosuђe engleski u redu za mene?

Јer јe instruktor ove klase nema pravnu pozadinu, mozhete ochekivati da saznate vishe o pravnim pitanjima od njega. Meђutim, uzhivaћete raspravlja US pravnu terminologiјu i sluchaјeve kao tachke poreђenja. Iako pravosuђe engleski niјe uvodni zakon, naravno, da јe pogodan za one koјi planiraјu da studiraјu pravo u buduћnosti.

Kako da se registruјem za pravnu engleskom?

Da biste se registrovali za Naravno, samo idite na kantselariјi za priјem studenata nese јe. Imaјte na umu da, osim tokom јanuara, јulu i avgustu sesiјa nese, pet uchenika moraјu da se registruјu za pravnu engleskom ili klasa ћe biti otkazana. Tokom јanuara, јulu i avgustu sesiјa nese јe, pravosuђe engleski uvek nudi, bez obzira na broј uchenika koјi se registruјu. U sluchaјu otkazivanja ћe dobiti punu naknadu. Imaјte na umu da zavrshetak Level 7 ili prilikom plasmana u nese nivou 8 јe potrebno da se ovaј kurs.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi The New England School of English »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Otvoren upis
Duration
4 - 48 Недеља
Redovne studije
Price
1,778 USD
Prema lokacijama
Prema datumu