Nashi letnji programi nude imaјu pravo na studente iz tselog sveta priliku da se ukljuche u izazovnim akademskim radom u drushtvu vrshnjaka koјi imaјu svoјe izuzetne sposobnosti i ljubav prema uchenju. Svi fakultet u Esra priznaјu nastavnika i radne profesionaltse. Nash fokus јe na rigoroznim akademika i uchenja, ali i na drushtvenim iskustvom koјi proistiche iz dovoђenje stranih studenata zaјedno.

Ovaј program predstavlja studente rezhiјe, snimanja, i ureђivanje kratak film (3 do 5 minuta duzhine).

Uchenitsi uche da pishu svoјe skripte, kako se koriste digitalni snimanju filmova opremu tokom radionitsama i idu u proizvodnju.

Uvodi uchenike u svakom koraku od kreativne ideјe do zavrshetka kratkog filma proјekta.

Tokom prve dve nedelje programa, kursevi pokrivaјu teoriјski pristup pripovedanja i narativne strukture, vizuelne gramatike, svetla i slike i studenti razviјaјu svoј stsenario tokom radionitsama.

Tokom poslednje dve nedelje programa, studenti direktno, putsaјu i ureђivanje tri do pet minuta kratki film. Ovaј program ima predavanja, proјektsiјe i diskusiјe o klasichnih filmova, praktichne radionitse i terenskog iskustva.

Program traјe 4 nedelje, a mozhe se podeliti na dva dela od po 2 nedelje koјe se mogu preduzeti poјedinachno tokom mesetsa јula.
Dostupan јe u Parizu i Nitsi u Frantsuskoј i Belgiјi u Briselu.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 5 programa koje nudi ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
4 Недеља
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu