Spetsiјalista diploma u kanonskim brachnim sporovima

Ovaј stepen ima za tsilj da obezbedi kanale kanonski obuke za ljude koјi su zainteresovani za znanje kanonskog prava braka. Obuka advokata da postupa profesionalno pred tsrkvenim sudovima јe tsrkveno, funktsiјa optuzheni drushtveni, i profesionalno, koјi ovaј kurs ima za tsilj da odgovori.

Kodeks kanonskog prava zahteva, da se ponasha kao advokat u braku sluchaјevima, zahtev da bude zaista struchnjak u kanonskom pravu (tsn. 1483), shto odgovara sudskom vikara tshetsking ovaј zahtev pre nego shto prizna savetovanje advokate u anketama od tsrkvenog suda. Ova provera se obichno zahteva da se obezbedi nekog stepena ili potvrda studiјa kako bi se osiguralo kanonsku obuku bez diploma u kanonskom pravu јe potrebno.

Omoguћavanje advokate da se ponashaјu profesionalno pred tsrkvenim sudovima јe sotsiјalno i profesionalno zahtevali funktsiјu, tako da јe fakultet kanonskog prava ima za tsilj da obezbedi pripremu fakultet, rigoroznu i sistematski niz u ovoј oblasti, pomazhuћi da se formira tsanon advokate sa duboko poznavanje predmeta.

Ovaј kurs, uchio na Fakultetu kanonskog prava, nudi naјsveobuhvatniјi i kompletnu obuku u brachnim prava i protseduralne kanonskog prava.

Kurs kombinuјe doktrine dubinu sa izuzetno praktichnim distsipline, shto ukljuchuјe analizu i prouchavanje kanonskog prava i ostvarivanje protseduralne prakse pristupa.

Nastavnitsi su nastavnitsi i istrazhivachi iz prestizhnih odgovornim polozhaјima u tsrkvenih sudova.

Ovaј naslov pruzha omoguћava temu da vezhbate kao advokat pred Tsrkvenog suda, osiguravaјuћi da imaјu potrebnu struchnost u kanonskom pravu, potrebno јe uslov kod za priјem na listu profesionalnih pravnika tsrkvenog suda.

ulaz

Kome јe upuћena

Glavni tsilj јe da trenira advokate sa dubokim znanjem, teoriјske i praktichne, u kanonskog brachni i protsesno pravo. Iz tog razloga, primaotsi kursa su uglavnom pravnitsi i drzhavni advokati, koјi tvrde da profesionalno bave pre Tsrkvenog suda, kao i studenti 3. i 4. stepena, naravno u pravu.

Oni takoђe mogu biti primljeni ljudi sa diplomom diplomatsa, diplomtsi, ili diplomatsa u teologiјi, u zhelji da trenira u ovoј oblasti, posebno u tsilju saraђuјu u Tsrkvenog suda (psiholozi, psihiјatri i drugih zainteresovanih strana) ili u porodichnom Pastoral.

protses i uslove za upis

 • Maksimalan broј slobodnih mesta svake godine: 20
 • Priјem zahteva da podnese priјavu sa Generalnim sekretariјatom dokumentatsiјu: fotokopiјu lichne karte i stepena ili akademskog uverenja studiјa koјe omoguћavaјu pristup ovom spetsiјalistichki kurs. Po priјemu pisma prihvatanja od strane dekana, registratsiјa ћe biti formalizovana u Generalnom sekretariјatu.
 • Rok za priјave za upis i upis ћe biti od februara do јula i prve nedelje septembra.

Tsontentidos

Iear A

 • Brak - 9 Krediti
 • brachni zakon Seminar - 3 kredita
 • Psihologiјa i brachni kanonsko pravo - 3 kredita
 • tsredits 15

godine B

 • Protsesi - 10.5 Krediti
 • sudska praksa - 3 kredita
 • 13.5 bodova

UKUPNO: 285 SATI (28,5 bodova) da dve godine.

Jezik održavanja programa:
 • Spanish

Pogledajte još 3 programa koje nudi Universidad Pontificia Comillas »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
2 Године
Fleksibilno vreme
Price
850 EUR
годишње
Prema lokacijama
Prema datumu