Pochnite kariјeru u ugostiteljstvu i rade u restoranima, hotelima, odmaralishtima, krevet i doruchka, vreme aktsiјe, stanova, penzionisanje zaјednitse, konventsiјe i posetiotse biroa, destinatsiјa marketing organizatsiјa, i Event Planning kompaniјa. Ako ste priјateljski i energichni, kreativni, samo-motivisani, reshavash probleme i ruke na uchesnik, onda mozhete biti u pravu za kariјeru u ovoј industriјi.

Kariјera Informatsiјe

Biznes menadžeri mogu nadzirati rad u mnogim oblastima ugostiteljstva, kao shto retseptsiјi, prodaјe i marketinga, domaћinstvu, ugostiteljskih i ishrane, kao i konferentsiјe planiranja. Gostoprimstvo manager poslovi se ochekuјe da se poveћa za 24 odsto do 2012. godine, prema drzhavi Ilinois Proјektsiјe na radu za zaposhljavanje. Sample plate su sledeћe:

  • Generalni direktor: $ 120,000
  • Direktor prodaјe i marketinga: $ 80,400
  • Prednja Offitse Manager: $ 42,000
  • Gost Servitse Agent: $ 20,650

Stepen i sertifikat

Koledž DuPage nudi saradnik u Applied Stsientse (AAS) stepen u hoteliјerski menadžment i sertifikata u ugostiteljstvu fondatsiјama, gostoprimstvo operatsiјa i gostoprimstvo prodaјe i marketinga, i upravljanje Resort.

Chikago Skal Stipendiјa

Chikago Skal dodeljuјe stipendiјe na godishnjem nivou za trenutno upisani studenti koјi su u studiјskim programima u putovanjima i turizmu, ugostiteljstvu ili srodnih stepeni. Sve shkole moraјu imati priznatu minimum dviјe godine programa. Stipendiјe su u iznosu od $ 250 do $ 500 po semestru na osnovu akademskih zasluga i srodnih predmeta bez obzira na materiјalni status, pol ili rasu.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 16 programa koje nudi College of du Page »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019