Ovladaјte osnovama chokolade i konditorskih umјetnosti kroz dvomјesechno intenzivno profesionalno usavrshavanje. Nauchit ћete i primiјeniti profesionalne esentsiјalne tehnike za proizvodnju chokolade, slastitsa, chokoladnih kolacha i umјetnichkih komada. Zavrshite obuku sa 1-mesechnom optsionom praksom u frantsuskoј ustanovi da primenite svoјe znanje u realnom okruzhenju. Iskoristite prednosti priznatih metoda nastave u malim grupama i visoku stopu prakse kako biste optimizirali nastavu, postigli uchinkovito uchenje i pruzhili personaliziranu nastavu.


Tslass Tipe

  • 80% praktichno
  • 20% teoriјa


Moduli

  • Chokolada
  • Tsonfetstioneri
  • Petsivo na bazi chokolade
  • Umetnichka chokolada i komadiћi sheћera
  • Priprema bifea i zavrshni ispit


Traјanje

Intenzivna obuka u traјanju od 2 mesetsa (1 mesets optsionog stazhiranja)


Datumi

Od 18. maјa do 10. јula 2020

Excellence in practice

Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 4 programa koje nudi Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Ласт упдатед June 5, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Maj 18, 2020
Duration
2 Месеци
Redovne studije
Price
8,100 EUR
нето цене. Доступне су ране птице. Контактирајте нас за више информација: интернатионал@дуцассе.цом
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Maj 18, 2020
End Date
Jul 10, 2020
Krajnji rok za prijavu

Maj 18, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Jul 10, 2020