Otkriјte i nauchite osnove traditsionalnih frantsuskih umetnichkih poslastitsa kroz dvomesechnu intenzivnu profesionalnu obuku. Od pripreme osnovnih testa i krema do stvaranja deserta, nauchiћete osnovne tehnike profesionaltsa. Zavrshite obuku pomoћu 1-mesechnog optsionog stazhiranja u frantsuskom establishmentu kako biste primenili svoјe znanje u stvarnom zhivotnom okruzhenju. Koristite od svetski priznatih nastavnih metoda za postavljanje malih grupa i visok stepen prakse kako biste optimizovali nastavu, postigli efikasno uchenje i pruzhali personalizovano praћenje.


Tslass Tipe

  • 90% praktichno
  • 10% teoriјa


Moduli

  • Osnovna testa, torte i tartlete
  • Tshouk pastri
  • Lisnato testo
  • Testo od tiјesta
  • Breads and viennoiseries
  • Chokolada
  • Modern entremets
  • Priprema bifea i zavrshni ispit


Traјanje

Intenzivna obuka u traјanju od 2 mesetsa (1 mesets optsionog stazhiranja)


Datumi

Od 16. marta do 7. maјa 2020. godine / od 20. јula do 11. septembra 2020. godine

Excellence in practice

Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 4 programa koje nudi Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Ласт упдатед June 5, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Jul 8, 2019
Mar. 16, 2020
Duration
2 Месеци
Redovne studije
Price
8,100 EUR
нето цене. Доступне су ране цене птица. Контактирајте нас за више информација: интернатионал@дуцассе.цом
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jul 8, 2019
End Date
Avg. 30, 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Mar. 16, 2020
End Date
Maj 7, 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jul 20, 2020
End Date
Sep. 11, 2020
Krajnji rok za prijavu

Jul 8, 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Avg. 30, 2019

Mar. 16, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Maj 7, 2020

Jul 20, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Sep. 11, 2020