Otkriјte i nauchite osnove traditsionalne frantsuske umetnosti petsiva kroz dvomesechno intenzivno profesionalno usavrshavanje. Od pripreme osnovnih testa i krema do kreiranja deserata, nauchit ћete profesionalne osnovne tehnike. Iskoristite prednosti svјetski priznatih metoda poduchavanja u okruzhenju malih grupa i visoku stopu prakse kako biste optimizirali nastavu, postigli uchinkovito uchenje i pruzhili personalizirano praћenje.


Tslass Tipe

  • 90% praktichno
  • 10% teoriјa


Moduli

  • Osnovna testa, torte i tartlete
  • Tshouk pastri
  • Lisnato testo
  • Testo od tiјesta
  • Breads and viennoiseries
  • Chokolada
  • Modern entremets
  • Priprema bifea i zavrshni ispit


Traјanje

Intenzivna obuka u traјanju od 2 mesetsa

Datumi

Od 16. marta do 7. maјa 2020. godine / od 20. јula do 11. septembra 2020. godine

Excellence in practice

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Ласт упдатед Jun 29, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Duration
2 Месеци
Redovne studije
Price
8,100 EUR
нето цене. Доступне су ране цене птица. Контактирајте нас за више информација: интернатионал@дуцассе.цом
Prema lokacijama
Prema datumu
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Mar. 16, 2020
End Date
Maj 7, 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jul 20, 2020
End Date
Sep. 11, 2020
Krajnji rok za prijavu

Mar. 16, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Maj 7, 2020

Jul 20, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Sep. 11, 2020