Osmislite osnove traditsionalnih frantsuskih pekarskih umetnosti kroz dvomesechnu intenzivnu profesionalnu obuku. Od pripreme zaјednichkog, traditsionalnog ili spetsiјalnog hleba do stvaranja klechanih ili pufnih viennozera, nauchiћete osnovne tehnike profesionalatsa. Zavrshite obuku pomoћu 1-mesechnog optsionog stazhiranja u frantsuskom establishmentu kako biste primenili svoјe znanje u stvarnom zhivotnom okruzhenju. Koristite od svetski priznatih nastavnih metoda za postavljanje malih grupa i visok stepen prakse kako biste optimizovali nastavu, postigli efikasno uchenje i pruzhali personalizovano praћenje.


Tslass Tipe

  • 85% praktichno
  • 15% teoriјa


Moduli

  • hlebovi i vinariјi (traditsionalni, regionalni, spetsiјalni i ukrasheni hlebovi i sorte)
  • Regionalni kolachi i deserti
  • Snatsking i tsatering proizvodi
  • Meilleur Ouvrier de Frantse
  • Priprema bifea i zavrshni ispit


Traјanje

2 mesetsa intenzivnog praktichnog treninga (1-mesetsno optsiono stazhiranje)


Datum

Od 13. maјa do 5. јula 2019. godine

Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 4 programa koje nudi Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Ласт упдатед January 19, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Maj 18, 2020
Duration
2 Месеци
Redovne studije
Price
8,100 EUR
нето цене - расположиве цене раних птица. Контактирајте нас за више информација: интернатионал@дуцассе.цом
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Maj 18, 2020
End Date
Jul 10, 2020
Krajnji rok za prijavu

Maj 18, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Jul 10, 2020