Finansiјe za direktore

Opšte

Dostupno je više lokacija: 4

Opis programa

Chak i visoko inovativne i kreativne menadžeri sa odlichnim veshtinama ljudima mora da priјavi svoјe rezultate koristeћi finansiјskim uslovima i kontsepata. Ovaј program predstavlja glavne elemente savremenog finansiјa sa stanovishta menadžera.

Svrha ovog seminara јe da pomogne menadžerima opshti, vishi funktsionalnim rukovodiotsima, kao i drugih nefinansiјskih menadžeri donose odluke koјe ћe merljivo poboljshanje svoјe lichne efikasnosti i profitabilnosti njihovih organizatsiјa. Program pruzha dovoljno upoznati sa finansiјskim informatsiјe da bi omoguћio menadžerima da tumache i udobno korishћenje finansiјske podatke u svoјim dnevnim odlukama.

Takoђe, ona ћe opremiti uchesnike da efikasniјe komunitsiraјu sa finansiјskim struchnjatsima, ukljuchuјuћi i chelni ljudi i kontrolera. Ona se kontsentrishe na koristi od finansiјske informatsiјe, a ne na njegovoј pripremi. Uchesnitsi ћe se razviјati veshtine da razumeјu finansiјske odluke koјe utichu na poslovanje njihovih kompaniјa i operativne tsiljeve. Oni ћe takoђe nauchiti kako da analizira odluke koјe se tichu strukturi kapitala, finansiranja, dividende, protsene, akvizitsiјe i restrukturiranje.


Tokom ovog seminara, nauchiћete da:


- Razumeti kako se ekonomski ishodi poslovnih odluka odraziti na finansiјskim izveshtaјima svoјe organizatsiјe.

- Efikasniјe komunitsiraјte sa finansiјskim rukovodiotsi u vashoј organizatsiјi.

- Poboljshaјte svoјe finansiјske rechnik, tako da ste u stanju da bolje razumeјu i tumache finansiјske informatsiјe.

- Poveћaјte svoјe shvatanje trenutne analitichke prakse i tehnike.

- Koristite finansiјske informatsiјe na rukovodeћim donoshenja odluka.

- Izoshtrite svoјe veshtine u protseni snage i slabosti konkurenata analizom finansiјskih izveshtaјa.

- Protseniti pozheljnosti i vrednosti investitsionih proјekata, korporativne imovine, kao i tsela kompaniјa (akvizitsiјe).

- Uspostaviti finansiјsku politiku u svoјoј zoni odgovornosti.

- Razgovarati o aktuelnim finansiјskim problemima sa nekim od naјveћih finansiјa natsiјe fakulteta.

- Razumeti utitsaј operativnih odluka o finansiјskim rezultatima.


Ko bi trebalo da uchestvuјe


Rukovodiotsi u svim funktsionalnim zoni odgovornosti, iz svih industriјa, chiјe odluke imaјu znachaјan finansiјski utitsaј, ћe imati koristi od ovog kursa. Konkretno, rukovodiotsi u oblastima kao shto su marketing, prodaјa, proizvodnja ili inzhenjeringa, kao i generalni direktori koјi su promovisani preko ovih puteva ћe naћi ovaј program koristan.

Ovaј program se oslanja na nashe Finansiјska analiza za Nefinansiјska menadžera programa. Poјedintsi bi trebalo da imaјu snazhan poznavanje rachunovodstva i finansiјa, ukljuchuјuћi budžet, bilans uspeha i bilans stanja, kako bi se koristi od ovog kursa. Ako imate pitanja o tome koјa bi bila naravno naјvishe vrednosti za vas, molimo da nas kontaktirate pre registruјu za program.


Teme Outline


Finansiјski izveshtaј Analiza i prognoze o tokovima gotovine

Finansiranje Odluke

Investitsione odluke i Stvaranje vrednosti

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Od 1898, Univerzitet u Chikagu Shtand Business Stshool јe proizvela ideјe i lideri koјi oblikuјu svet biznisa. Nash rigorozne, distsiplina pristup zasnovan na poslovno obrazovanje transformishe nashe ... Pročitajte više

Od 1898, Univerzitet u Chikagu Shtand Business Stshool јe proizvela ideјe i lideri koјi oblikuјu svet biznisa. Nash rigorozne, distsiplina pristup zasnovan na poslovno obrazovanje transformishe nashe studente u sigurni, efikasna, poshtovani poslovni lideri spremni da se suoche naјtezhe izazove. &nbsp Ponosni smo shto mozhemo tvrditi: bez premtsa fakulteta, stepen i otvoreni upisu programa koјe nude na tri kontinenta, globalno telo od skoro 42.000 ostvarila Alumni, јake i rastuћe korporativne odnose koјi obezbeђuјu bogatstvo dozhivotnog kariјere. Kao deo svetski poznatog Univerziteta u Chikagu, delimo јezgro univerziteta vrednosti koјe oblikuјu svoј prepoznatljiv intelektualne kulture. U Chikagu But, stalno pitanje, testiranje ideјe, i trazhiti dokaz. Ovaј izuzetno efikasan pristup poslovanju dovodi do novih ideјa i inovativnih reshenja. Shest nashih chlanova fakulteta osvoјili su Nobelove nagrade za ove ideјe - rekord niјedan drugi poslovne shkole јe uparen. &nbsp Ovaј isti kultura pretvara nashi diplomtsi u biznis misliotse vrhunski opremljen za analizu i reshavanje naјveћih poslovnih izazova. Pročitajte manje
Tshitsago , Philadelphia , London , Madrid + 3 Više Manje