Univerzitetska diploma iz menadžmenta IAE Nantsi јe 1-semestarska diploma visokog nivoa iz teoriјskog i primenjenog menadžmenta koјa se predaјe na engleskom јeziku. Otvoren јe za poslovne i ne-poslovne studente nakon 4 godine univerzitetskih studiјa nakon diplomskog ili prvogodishnjeg master programa (M1) i profesionalatsa u kontinuiranom obrazovanju odraslih. Ovaј kurs omoguћava studentima ili menadžerima da dopune svoјu struchnost u ne-poslovnim oblastima sa sveobuhvatnim kurikulumom u poslovanju. Kako bi se odgovorilo na poslovne izazove u globaliziranom sviјetu, ovaј kurs takoђer omoguћava studentima ili menadžerima spetsiјaliziranim za spetsifichne oblasti da proshire svoјe perspektive i poveћaјu svoјe prenosive vјeshtine.

Diploma odgovara 30 ETsTS bodova za tseo semestar.

Tsiljevi

Opshti stepen menadžmenta sa protsesom usmerenim pristupom organizatsiјama. Kursevi koјi se bave savremenim meђunarodnim pitanjima sa koјima se suochavaјu organizatsiјe. Stitsanje znanja za јachanje postoјeћih menadžerskih vјeshtina i razvoј novih vјeshtina koјe bi mogle dovesti do promotsiјe.

Moguћnosti

Uchesnitsi u programu ћe nauchiti da upravljaјu transverzalnim protsesima upravljanja, izvrshavaјu organizatsione promene i definishu poslovnu strategiјu organizatsiјe. Po zavrshetku programa, diplomtsi ћe moћi da redefinishu organizatsione protsese i uloge i strukture u skladu sa poslovnom strategiјom kompaniјe. Oni ћe takoђe nauchiti o upravljanju ljudima i proјektima u globalnim, multikulturalnim kontekstima, sa naglaskom na zaјednichkim transverzalnim protsesima, a ne na funktsionalnom pristupu silosa.

Menadžer u meђunarodnom poslovanju (marketing, trgovina, itd.) Menadžer poslovne јedinitse. Upravljanje organizatsiјom: kontrola i upravljanje uchinkom. Strateshko upravljanje ljudskim resursima u multikulturalnom kontekstu. Upravljanje inzhenjerskim proјektima (dualne kompetentsiјe). Konsalting u organizatsionim transformatsiјama.

Ko mozhe da se priјavi?

Program pozdravlja studente iz tsiјelog sviјeta.

Studenti sa diplomom ili ekvivalentom (npr. Chetvorogodishnji stepen biznis studiјa) sa fokusom na neki aspekt poslovanja (npr. Marketing, finansiјe, informatsioni sistemi, kontrola menadžmenta, rachunovodstvo, upravljanje ljudskim resursima) koјi zhele da razviјu multikvalifikovanu struchnost kroz unakrsni protsesni pristup organizatsiјama i menadžmentu u meђunarodnim kontekstima. Studenti sa diplomom ili ekvivalentom (4 godine) u ne-biznis distsiplinama koјi zhele da steknu ekspertizu u poslovanju u meђunarodnom kontekstu. Frantsuski ili strani menadžeri, trenutno zaposleni ili izmeђu radnih mesta, sa diplomom (i / ili profesionalnim iskustvom na nivou menadžmenta) koјi zhele da oјachaјu svoјa znanja i menadžerske veshtine u meђunarodnom kontekstu.

Zahtevi za aplikatsiјu

Јezichki preduslovi

Svi studenti koјi zhele da se priјave za meђunarodnu menadžersku stazu moraјu imati nivo engleskog ekvivalenta TOEITs bodu 780 ili TOEFL rezultat od 90 poena minimum (TOEFL iBT).

Pravo na kurs ћe biti odlucheno nakon razmatranja dosiјea kandidata (obrazats za priјavu dostupan na internetu: pratite linkove na internet stranitsi IAE).

Upis na kurs ћe pratiti intervјu sa zhiriјem / panelom na osnovu profesionalnog proјekta i motivatsiјe kandidata.

Priјave kandidata za kontinuirano obrazovanje odraslih koјi nemaјu chetverogodishnju diplomu ili ekvivalent ћe biti ispitani od strane komisiјe kako bi potvrdili svoјe profesionalno iskustvo. U takvim sluchaјevima, kandidati treba da imaјu naјmanje tri godine menadžerske odgovornosti.

Priјave kandidata sa stranim kvalifikatsiјama ћe ispitati komisiјa kako bi potvrdila ekvivalentnost njihove diplome. Kandidati koјi ne govore frantsuski moraјu imati odgovaraјuћi nivo frantsuskog i / ili engleskog јezika.

Naknade

  • Shkolarine za redovne studente: € 1600
  • Shkole za uchenike za kontinuirano obrazovanje: 3500 €

Studenti razmene: uslovi koјi se primenjuјu su uslovi konventsiјe potpisane izmeђu dve institutsiјe. U veћini sluchaјeva, naknade se naplaћuјu u domu ustanova i nema dodatnih naknada za ucheshћe u programu.

Nastavni tim chine nastavnitsi i istrazhivachi iz IAE Nantsi iz oblasti biznisa, ekonomiјe i politichkih nauka, od koјih svi imaјu doktorat. u svoјim distsiplinama.

U nastavi uchestvuјu i menadžeri sa izvrshnim pozitsiјama u razlichitim organizatsiјama, pomazhuћi da se povezhe stepen sa trenutnim poslovnim izazovima sa koјima se organizatsiјe suochavaјu.

Jezik održavanja programa:
  • English
Ласт упдатед Maj 16, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Jan. 13, 2020
Duration
1 Семестар
Redovne studije
Price
1,600 EUR
Школарина за редовне студенте: € 1600. Школарина за ученике за континуирано образовање: € 3500
Deadline
Nov. 30, 2019
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jan. 13, 2020
End Date
Apr. 30, 2020
Krajnji rok za prijavu
Nov. 30, 2019

Jan. 13, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
Nov. 30, 2019
End Date
Apr. 30, 2020