Pročitajte zvanični opis

Да ли сте икада сурфовали у Бисцаиском заљеву раније? Ако не, онда сте за посебно изненађење! Нудимо часове за сурфање са локалним који ће вас научити у најпознатијим и најпознатијим плажама на северу Шпаније.

Блиско сарађујемо са професионалним инструкторима за сурфовање како би се осигурало да се постигне најбоље могуће сурфовање. Наши професионалци имају стотине претходних часова на различитим нивоима, од почетника до напредног. Сигурност је такође важан фактор који узимамо у обзир.

Осим сурфовања, нудимо и шпанске часове. Док је у Шпанији, врло је корисно научити неке шпанске фразе, које могу помоћи у потопивању у локалну културу Шпаније. Најбољи начин за учење језика јесте да га проучавате у земљи у којој се говори. Наши искусни, потпуно квалификовани домаћи ментори ће вам помоћи да научите шпански језик у класи, тако да можете да вежбате на улици, са породицом домаћина или са својим пријатељима.

Наш тим ентузијаста и преданих шпањолских наставника непрестано раде заједно како би надмашили своје најбоље праксе у настави шпанског језика!

Наши курсеви се нуде од маја до септембра.

Смештај

Одличан начин да се потопите у локалну културу је да живите као локални. Ученик ће бити упарен са породицом која ће обезбедити смештај за њих. На овај начин, ученици могу научити како је то живјети у Гетко-у, а такође и побољшати и проширити свој шпански речник.

Живот са породицом домаћина такође отвара могућности сусрета са све више локалних становника, као и стварање снажних веза са њима, чинећи се осећањем као друга породица. Ово такође пружа ученицима шансу да уче о локалним традицијама, начинима живота и удобности куће.

За цијене и више информација контактирајте нас.

Jezik održavanja programa:
енглески језик
шпански
Ласт упдатед April 6, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Otvoren upis
Duration
1 - 3 Месеци
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu

Otvoren upis

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date