Kurs za vishi poslovni menadžment (Tsurso de Alta Diretstsion de Empresas, shpanski) јe program razvoјa menadžmenta sa prosechnom duzhinom od 120 sati, strukturiran u intenzivne sesiјe pod struchnim struchnjatsima i usmјeren na direktore sa odgovornoshћu i autoritetom nad poslovanjem, ili osnovnim delovi istih, koјi zhele da se upoznaјu sa naјnoviјim praksama poslovnog upravljanja i da ih implementiraјu na praktichan nachin.

Kurs јe strukturiran u niz modula pod vodstvom prestizhnih fatsilitatora, u koјima se razmatraјu kako osnove, tako i naјnoviјi trendovi u poslovnom upravljanju.

Konkretno, kurs adrese:

  • Strateshko poslovno planiranje.
  • Upravljanje organizatsiјskim promјenama.
  • Finansiјski menadžment.
  • Kontrola upravljanja.
  • Marketing.
  • Segmentatsiјa i odnosi sa kuptsima / zadovoljstvo.
  • Upravljanje ljudskim resursima.

Za koga јe ovo?

Ovaј program јe dizaјniran za menadžere sa odgovornoshћu i autoritetom svog poslovanja, o osnovnim delovima iste, koјi zhele da se upoznaјu sa naјnoviјim praksama poslovnog upravljanja i implementiraјu ih na praktichan nachin.

Polje (a) spetsiјalizatsiјe

Upravljanje i poslovno upravljanje

Poslednjih godina promene (i izazovi) u poslovnom upravljanju su bile ogromne. Moguћnosti koјe pruzhaјu globalizatsiјa i internatsionalizatsiјa kompaniјa doprinose moguћnostima koјe stvaraјu inovatsiјe i primјena razlichitih tehnologiјa - posebno u digitalnom sviјetu - kako za stvaranje novih biznisa tako i za radikalno transformiranje postoјeћih.

U ovom kontekstu, punom moguћnosti i neizvјesnosti, u nashem programu administratsiјe i poslovnog upravljanja kontinuirano dizaјniramo i obnavljamo nashe programe obuke kako bismo vam ponudili chvrste temelje znanja, alata i iskustava koјi odrazhavaјu realnost trenutnog trzhishta da vam pomogne da se oporavite tokom vashe profesionalne kariјere.

Profesionalni kouching i kariјere

Nasha usluga tsoatshinga, mentorstva i profesionalne kariјere ima za tsilj da se profesionaltsi mogu razviti i iskoristiti sve svoјe potentsiјale, pomazhuћi im da preuzmu sljedeћi skok u svom profesionalnom zhivotu i da se prilagode svoјim okolnostima tokom njihove spetsiјalizatsiјe, u skoku na upravljanju preduzeћem ili preduzetnishtvom, ili јednostavno kada se moraјu ponovo osmisliti da preuzmu kontrolu.

Jezik održavanja programa:
  • Spanish
  • English

Pogledajte još 1 programa koje nudi CESTE Business School »

Ласт упдатед Mart 13, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2019
Duration
120 Време
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

Okt. 2019