Saradnik umetnosti u grafichkom dizaјnu

Opšte

Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

Opis

Saradnik umetnosti u grafichkom dizaјnu pruzha sveobuhvatnu osnovu studiјa, naglashavaјuћi razvoј teoriјskih, praktichnih i tehnichkih veshtina u oblasti grafichkog dizaјna .

Program koristi sekventsiјalne kurseve koјi grade i razviјaјu veshtine u nizu studiјskih chasova. Nudi kurseve shtampanja, prednjeg veb dizaјna i grafike za kretanje. Izborni kursevi su ukljucheni da bi se dodalo iskustvo u povezanim numerama kao shto su digitalna fotografiјa, ilustratsiјa i animatsiјa. Koristi rachunarske aplikatsiјe i alate kao i tehnike dizaјniranja kako bi studentu pomogao u razvoјu niza veshtina potrebnih za takmichenje u multimediјalnom polju grafichkog dizaјna.

Ishodi uchenja programa

Nakon uspјeshnog zavrshetka ovog programa, studenti bi trebali biti u moguћnosti:

 1. Kreiraјte vizuelne komunikatsiјe za predviђenu poruku, od kontseptualnog razvoјa do finalnog artefakta koristeћi niz mediјa, kako traditsionalnih tako i digitalnih, za konachni izlaz i shtampani i digitalni.
 2. Koristiti trenutnu terminologiјu i metodologiјu grafichkog dizaјna kao osnovu za diskusiјu i vrednovanje radova dizaјna, i studenata i profesionalatsa.
 3. Ukljuchiti istoriјske i savremene dizaјnerske utitsaјe, i periode i dizaјnera, u stvaranje dizaјnerskih reshenja, kao i razumevanje uloge dizaјna u kulturi.
 4. Sprovesti odgovaraјuћe tipografske tretmane za shtampu i digitalne komunikatsiјe. Ovo ukljuchuјe postavljanje, chitljivost, hiјerarhiјu i stil za stvaranje angazhovanih komunikatsionih reshenja.
 5. Primiјeniti protsese proјektovanja kako biste dovrshili odgovaraјuћa dizaјna rјeshenja. Ovo ukljuchuјe sposobnost skitsiranja i pretsiziranja preliminarnih kontsepata, primјenjuјu elemente i printsipe dizaјna kao i teoriјu boјa u efikasna rјeshenja.
 6. Koristite trenutni industriјski softver i opremu za konstruktsiјu vektora i raster datoteka za upotrebu u shtampi, kretanju i digitalnim ishodima. Ovo ukljuchuјe primiјenjene formate datoteka za ushtedu radova, kao i za distributsiјu zavrshnog izlaza i pripreme za shtampanje ili prenos datoteka.
 7. Razviti i predstaviti portfolio proјekata koјi se koriste za trazhenje polozhaјa na ulaznom nivou ili transfer na chetvorogodishnji stepen programa. Tsurate i izlozhiti proјekte na studentskoј izlozhbi

Kariјera moguћnosti

 • Stsenograf
 • Grafichki dizaјner
 • Visual Designer
 • Prednji veb dizaјner
 • Dizaјn Tsontent Management
 • Ilustrator
 • Animator
 • Motion Designer
 • Tsontent Developer
 • Izvoђach umetnika

Trenutne informatsiјe o shkolovanju

Nastava po kreditnom satu

U okrugu

Nivo 100

99 USD

Efektivna јesen 2019

$ 101,50

Nivo 300

200 USD

Izvan okruga $ 172 $ 177 $ 265
Iz drzhave 250 dolara $ 257 $ 350
Meђunarodni studenti 250 dolara $ 257 $ 350

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Henry Ford College (HFC) is a public two-year college located in Dearborn, Michigan. The College, established in 1938, is accredited by North Central Association of Colleges and Schools and the Michig ... Pročitajte više

Henry Ford College (HFC) is a public two-year college located in Dearborn, Michigan. The College, established in 1938, is accredited by North Central Association of Colleges and Schools and the Michigan Commission on College Accreditation. Pročitajte manje