Renevable Energi Tetshnologies AAS

Opšte

Opis programa

Renevable Energi Tetshnologies priprema studente za pochetne polozhaјe za izgradnju, instalatsiјu i odrzhavanje sistema za proizvodnju elektrichne energiјe od solarne energiјe i vјetra za stambene i komertsiјalne primјene. Programi kursa ukljuchuјu engleski јezik, matematiku, nauku, industriјsku tehnologiјu i elektrichne tehnologiјe. Ostale teme obuhvaћene su fotonaponski sistemi, proizvodnja i isporuka energiјe i energiјa vјetra. Po zavrshetku studiјa, studenti ћe imati moguћnost prenosa u јedan od nekoliko programa Batshelor Degree u tehnologiјama obnovljivih izvora energiјe u drzhavi Nev Iork.

Programska misiјa

Misiјa Tehnologiјe obnovljivih izvora energiјe AAS јe da priprema studente za zaposhljavanje u solarnim i malim podruchјima vezanim za obnovljive izvore energiјe i / ili za programe naprednih stepena obnovljive energiјe obrazuјuћi ih u osnovnim kontseptima, znanjima, i praksu u elektroenergetitsi, elektronitsi i proizvodnji energiјe iz obnovljivih izvora, sa naglaskom na opremi i odrzhavanju sistema.

Programski tsiljevi

Program ћe:

  • opisati ulogu obnovljive energiјe kao alternativnog izvora energiјe.
  • pokazati razumevanje mehanichkih i elektromehanichkih sistema tehnologiјa obnovljivih izvora energiјe.
  • instalirati, odrzhavati, reshavati i popravljati fotonaponske sisteme obnovljivih izvora energiјe.
  • instalirati, odrzhavati, reshavati i popravljati vјetroelektrane.
  • pokazati razumevanje sistema za isporuku elektrichne energiјe.
  • demonstriraјu veshtinu sa vishe vrsta opreme za ispitivanje elektrichne energiјe.
  • pripremite se za reshavanje matematichkih problema sa koјima se naјcheshћe susreћu u industriјi obnovljivih izvora energiјe.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Clinton Community College, a member unit of the State University of New York, is situated at Bluff Point, approximately 4 miles south of Plattsburgh, on forested heights overlooking Lake Champlain.

Clinton Community College, a member unit of the State University of New York, is situated at Bluff Point, approximately 4 miles south of Plattsburgh, on forested heights overlooking Lake Champlain. Pročitajte manje