ESPOL nudi program za evropsku politiku za meђunarodne studente.

Ovo јe napredni program fokusiran na regulatsiјu savremenih drushtava u globalizovanom sviјetu. Ona se bavi glavnim politichkim problemima i istrazhuјe strategiјe koјe se sprovode za njihovo rјeshavanje. Instruktsiјa se fokusira na regulatsiјu meђunarodne politike na evropskom i globalnom nivou, osposobljavaјuћi studente za znanje i vјeshtine potrebne za razumiјevanje i utјetsaј na sviјet buduћnosti.

U okviru Programa za evropsku politiku, svi kursevi se izvode na engleskom јeziku i fokusirani su na evropske integratsiјe i politiku. Pored toga, uchenitsi rade pochetni, srednji ili napredni kurs na frantsuskom јeziku u Alliantse Frantsaise.

Program ukljuchuјe studiјska putovanja u Brisel, Pariz i druge evropske gradove. Studenti mogu izabrati da studiraјu na ESPOL-u tokom јesenjeg semestra, proljetnog semestra ili za tsiјelu godinu. Studenti dobiјaјu sertifikat i 30 ETsTS bodova za јedan semestar ili 60 ETsTS za tselu godinu studiјa.

Program za evropsku politiku otvoren јe za studente dodiplomskih i postdiplomskih studiјa koјi zhele provesti semestar ili godinu dana na јednom od naјveћih frantsuskih univerziteta kako bi razvili svoјe znanje o evropskim institutsiјama i uchili frantsuski.

Zahtevi za priјem

Ovaј program јe otvoren za studente dodiplomskih i postdiplomskih studiјa. Studenti treba da poshalju kopiјu svoјe naјnoviјe diplome, njihov akademski transkript i TsV u espol (@) univ-tsatholille.fr

60118_Capturadetelade2017-11-0714-05-43.png

60119_Capturadetelade2017-11-0714-05-44.png

Jezik održavanja programa:
  • English
Ласт упдатед Februar 3, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 Година
Price
9,000 EUR
за годину дана
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date