Program meђunarodne fondatsiјe - Zakon

Meђunarodna fondatsiјa Program za zakon јe godinu dana naravno, pruzha Pathway da diplomu studiјe u pravu.

Studenti ћe aktivno shvatiti niz istoriјskih i savremenih pravnih tema, kao shto su graђansko i krivichno pravo, razvoј pravnih institutsiјa i britanskog, evropskog i meђunarodnog prava. Studenti ћe takoђe preduzeti istrazhivachki proјekat, omoguћavaјuћi im da konsoliduјu i prezentuјu svoјa pravna znanja, kao i akademski јezik, numerichku i istrazhivachku sposobnost koјu ћe dobiti na programu. Nakon uspeshnog zavrshetka *, studenti ћe moћi da zapochnu trogodishnju diplomu iz pravnog fakulteta na јednom od sedam univerziteta u Velikoј Britaniјi. (* Naјmanje 50% ukupnog razreda i 60% u engleskom modulu IFP - zakona, garantovat ћe ULaw studenata na standardni trogodishnji program dodiplomskog prava na ULaw ).

Zahtevi za kurs

  • Studenti moraјu imati zavrshenu srednju shkolu (obichno naјmanje 11 godina). Ovaј program niјe namiјenjen britanskim studentima veћ bi trebali razmotriti chetverogodishnje studiјske programe s integriranom osnovnom godinom. Dozvoljeni su studenti koјi ћe biti mlaђi od 18 godina, ali ne mlaђi od 17 godina.
  • Meђunarodni zahtevi za ulazak: nivo engleskog јezika ekvivalentan IELTS 5.0 ili noviјem, sa naјmanje 4.5 za svaku komponentu. Imaјte na umu da studenti koјi zahtiјevaјu vizu koјi predaјu IELTS za priјem mora osigurati da oni pruzhaјu IELTS za UKVI test. Akademski ne-UKVI IELTS akademski niјe prihvatljiv za program Meђunarodne fondatsiјe.
Jezik održavanja programa:
  • English
Ласт упдатед Maj 6, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Duration
9 Месеци
Redovne studije
Price
11,100 GBP
2019 такса: 10.900 фунти. Депозит од £ 250.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu