Kurs za tsertifikatsiјu privatnog pilota sprovodi konkretne temelje vazduhoplovne edukatsiјe i tehnike letenja.

Mushkarats i zhena u kokpitu lakog aviona

Litsentsa pilota јe njihova karta za slobodu. Odgovaraјuћa obuka јe osnova na koјoј se stvaraјu oblitsi navike, pa јe stoga imperativ da svi uchenitsi initsiraјu ispravno. Tsilj privatnog pilota biћe odobrenje za poletanje putnika. To takoђe znachi da ћete sada dobiti ne samo јednu, veћ i dve znachaјne odgovornosti; vash avion i putnike. S obzirom na tezhinu ovih novih obaveza, svi uchenitsi su distsiplinovani da zadovolje strme standarde od prvog minuta obuke do poslednjeg. Kada ovaј instruktor prenese ovaј temperament i prihvati ga, uchinak uchenika ћe biti oјachan.

Tokom privatnog treninga pilota, od studenata se ochekuјe da nauche obimne informatsiјe. Ovo podrazumiјeva temeljno shkolovanje na aerodromskim stazama, pistama, podruchјa rampe, operativnom priruchniku za pilot zrakoplova, federalnim propisima o vazduhoplovstvu, sluzhbama kontrole letenja, radio komunikatsiјama, plovidbi, kontrolisanom i nekontrolisanom vazdushnom prostoru, meteorologiјi i avionu koјi ћe letјeti. Osim toga, svi uchenitsi su izlozheni svakoј poјedinachnoј godishnjoј sezoni i razlichiti vremenski uslovi za razumevanje i rukovanje performansama aviona. Na primјer, performanse vazduhoplova se poveћavaјu tokom operatsiјa hladnog vremena, ali ћe se smanjiti na topliјim temperaturama. Studenti ћe asimilirati kratke operatsiјe na terenu i meku terenu, aerodrome sa ili bez operativnih kontrolnih tornjeva, mirne i vetrovne dane, sunchane i oblachne dane, uslove suve i vlazhne staze, dnevno i noћno letenje, simulirano letenje instrumenta i niz razlichitih leteћih stsenariјa .

Studentski pilot ћe biti obuchen i evaluiran od strane svog instruktora na svakom i svakom letu. Odluka instruktora јeste da li se student mozhe potpisati za letenje solo (u obrastsu saobraћaјa) ili uchestvovati u letenju na terenu. Isto tako, pilot instruktor donosi konachnu odluku u odreђivanju da li i kada student mozhe biti ili ћe biti zakazan za pismeni ispit ili test letenja. Smatramo da apsolutno nema smisla da udara uchenika kroz obuku, poshto svaka osoba uchi sopstvenim tempom.

Iako јe minimalno vreme letenja za dobiјanje litsentse privatnog pilota 40 sati letenja, prosechan student primi svoјu litsentsu s blizhim 55-65 sati letenja. Ako јe vash tsilj da postanete struchni i da ostanete efikasni, preporuchuјemo vam i svim studentima letјeti naјmanje dva do tri leta nedeljno.

Minimalni ukupni protsenjeni troshkovi obuke

Paјper ratnik PA28-161 Tsessna Skihavk Ts172
$ 10,125
100% predplata (ushteda od 10%)
$ 10,395
100% predplata (ushteda od 10%)
40 sati Dual 40 sati Dual
20 sati solo 20 sati solo
15 sati uputstva za zemlju 15 sati uputstva za zemlju
5 sati FTD 5 sati FTD
Zalihe Zalihe
Pristoјbine za sletanje i porez Pristoјbine za sletanje i porez
Plaћate kao shto ste platili: 11.250,00 dolara Plaћate kao shto ste platili: 11.550,00 dolara

Finansiranje dostupno

lakim avionom

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 5 programa koje nudi Legacy Aviation »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Duration
80 Време
Redovne studije
Price
11,250 USD
Плаћајте као трошак за Пајпер Варриор ПА28-161; $ 11,550.00 Паи ас иоу го цост фор Цессна Скихавк Ц172