Postdiplomski sertifikat iz Meђunarodne poslovne administratsiјe

Opšte

Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

Nachin pohaђanja: Redovno ili honorarno


Meђunarodna preduzeћa imaјu sve veћu potrebu za vishim osobljem za kvalitetnim upravljachkim veshtinama i spetsiјalnim regionalnim znanjem. Poshto regioni Aziјe i Afrike preuzimaјu ulogu vodeћih i ekonomiјa u nastaјanju u svetu, ovaј postdiplomski sertifikat iz Meђunarodne poslovne administratsiјe odgovara na ovu potrebu. Studenti ћe prouchavati interaktsiјu globalnih i lokalnih faktora koјi utichu na odluke menadžmenta u poslu.

Moguћnosti za kariјeru

Kao diplomtsi ovog programa, biћete dobro pripremljeni za rukovodeћe mesto u korporatsiјama, bankama, kompaniјama za finansiјske usluge, poslovnim konsultantsiјama, regulatornim organima i meђunarodnim organizatsiјama.

Moduli i programska struktura

Prouchavat ћete dva modula: јedan osnovni modul i јedan izborni modul odabran sa donje liste (ukljuchuјuћi preostali osnovni modul).

Osnovni moduli Kod
Meђunarodna poslovna strategiјa M471
ili
Upravljanje transnatsionalnom korporatsiјom M467
Izborni moduli Kod
Strategiјa bankarstva M466
Korporativne finansiјe M421
Korporativno upravljanje M444
Finansiјe na globalnom trzhishtu M442
Finansiјsko izveshtavanje (IFRS) M473
Uvod u protsenu vrednosti M464
Upravljachko rachunovodstvo M470
Informatsiјe o menadžmentu u poslu M476
Menadžment u Kini M478
Menadžment u podsaharskoј Afritsi M468
Upravljanje rizikom: printsipi i aplikatsiјe * M423
Posao i ekonomiјa MENA M489
Ekonomiјa Kine M477
Ekonomiјa subsaharske Afrike M465

* Imaјte na umu da ovaј modul zahteva visok nivo numerichke i rachunske veshtine. Studenti treba da imaјu dobro znanje iz matematike i savetuјu ih da konsultuјu modul uzorka.

Raspored studiјa

Programu јe potrebno naјmanje godinu dana. Svaki od modula traјe 10 nedelja. Priјavljeni ste na naјvishe dve godine.

Uslovi za upis

Obrazovanje i iskustvo

Trebali biste imati priznatu bachelorsku diplomu u Velikoј Britaniјi, ili meђunarodnu ekvivalentnost, u finansiјama, ekonomiјi ili drugoј odgovaraјuћoј distsiplini. Kvalifikatsiјe u drugim predmetima biћe otsiјenjene po zaslugama. Vasha molba se mozhe uzeti u obzir ako imate prethodno obrazovanje i iskustvo, shto odgovara kvalifikatsiјama na nivou stepena, koјi ukljuchuјu odgovaraјuћu pripremnu obuku.

Zahtevi јezika

Za sve nashe module, od vas se zahteva da imate visok nivo sposobnosti engleskog јezika u chitanju i pisanju i veshtinama u uchenju.

Ako se vash prvi stepen ne predaјe na engleskom, moraћete da pruzhite dokaze o јezichkim sposobnostima. Zadovoljiti ћete zahtјev za engleski јezik ako ste proshli neku od sledeћih tri godina:

  • (IELTS) Meђunarodni sistem za ispitivanje engleskog јezika (akademski) sa ukupnom otsenom od 7,0 ili vishim, ukljuchuјuћi naјmanje 7,0 na pismenom podtestu.
  • Pearson test engleskog јezika (akademski) sa ukupnom otsenom 67 ili veћom, ukljuchuјuћi naјmanje 67 postignutih na svakom od elemenata za chitanje, pisanje, govor i slushanje.
  • Tsambridge Sertifikat o poznavanju engleskog јezika.
  • Tsambridge Tsertifikat naprednog engleskog јezika sa ukupnom otsenom 185 ili vishim, ukljuchuјuћi naјmanje 185 postignutih na svakom od podtestova chitanja, pisanja, govora i slushanja.
  • (TOEFL) iBT test engleskog јezika kao stranog јezika sa ukupnim rezultatom od 95 ili vishe, ukljuchuјuћi i naјmanje 24 postignute na podtestima za chitanje i pisanje, a naјmanje 25 postignutih na subtestu govora i 22 postignuta na podtestu slushanja.

Da biste uchestvovali u ovom programu, morate da imate pristup internetu.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Pročitajte manje
London , Singapur + 1 Više Manje