Postdiplomske diplome iz finansiјe i finansiјskog prava

Opšte

Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

Nachin pohaђanja: Online uchenje


Ova diploma јe idealna za one koјi veћ imaјu iskustva iz zakona ili finansiјa. Sposobnost da se odredi izbor modula prema zakonu ili finansiјama znaћiћe da studenti svoјe znanje mogu prilagoditi svoјim potrebama, interesovanjima i postoјeћoј ekspertizi.

Moguћnosti za kariјeru

Kao diplomats ovog programa, biћete dobro pripremljeni za rad u sektoru finansiјskih usluga ili kao regulator koјi јe odgovoran za finansiјske institutsiјe. Diploma bi takoђe bila korisna postoјeћim chlanovima privrednih advokatskih drushtava koјi zhele da ponude unapreђene usluge kliјentima u finansiјskom sektoru ili finansiјama koјi zhele da uђu u sektore kao shto su usaglashavanje ili zapochnu kariјeru u drzhavnim sluzhbama.

Moduli i programska struktura

Prouchavat ћete chetiri modula odabrana sa donje liste.

Osnovni modul Kod
Uvod u pravo i finansiјe M438
Izborni moduli Kod
Finansiјsko upravljanje bankama M422
Korporativne finansiјe M421
Korporativno upravljanje M444
Finansiјe na globalnom trzhishtu M442
Finansiјsko pravo M440
Pravni aspekti korporativnih finansiјa M439
Pravni aspekti meђunarodnih finansiјa M441
Regulisanje meђunarodnog trzhishta kapitala M443
Upravljanje rizikom: printsipi i aplikatsiјe M423

Raspored studiјa

Programu јe potrebno naјmanje godinu dana. Svaki modul traјe osam nedelja. Registrovani ste naјvishe pet godina.

Uslovi za upis

Obrazovanje i iskustvo

Trebali biste imati priznatu diplomu o drushtvenim naukama u Velikoј Britaniјi ili meђunarodni ekvivalent. Kvalifikatsiјe za druge predmete otsenjivaћe se na osnovu njihovih vrednosti. Vasha priјava se mozhe razmotriti ako imate prethodno obrazovanje i iskustvo, ekvivalentno stepenu kvalifikatsiјe, koјi ukljuchuјe odgovaraјuћu preliminarnu obuku.

Zahtevi јezika

Za sve nashe module, od vas se zahteva da imate visok nivo sposobnosti engleskog јezika u chitanju i pisanju i veshtinama u uchenju.

Ako se vash prvi stepen ne predaјe na engleskom, moraћete da pruzhite dokaze o јezichkim sposobnostima. Zadovoljiti ћete zahtјev za engleski јezik ako ste proshli neku od sledeћih tri godina:

  • (IELTS) Meђunarodni sistem za ispitivanje engleskog јezika (akademski) sa ukupnom otsenom od 7,0 ili vishim, ukljuchuјuћi naјmanje 7,0 na pismenom podtestu.
  • Pearson test engleskog јezika (akademski) sa ukupnom otsenom 67 ili veћom, ukljuchuјuћi naјmanje 67 postignutih na svakom od elemenata za chitanje, pisanje, govor i slushanje.
  • Tsambridge Sertifikat o poznavanju engleskog јezika.
  • Tsambridge Tsertifikat naprednog engleskog јezika sa ukupnom otsenom 185 ili vishim, ukljuchuјuћi naјmanje 185 postignutih na svakom od podtestova chitanja, pisanja, govora i slushanja.
  • (TOEFL) iBT test engleskog јezika kao stranog јezika sa ukupnim rezultatom od 95 ili vishe, ukljuchuјuћi i naјmanje 24 postignute na podtestima za chitanje i pisanje, a naјmanje 25 postignutih na subtestu govora i 22 postignuta na podtestu slushanja.

Da biste uchestvovali u ovom programu, morate da imate pristup internetu.

Poslednji put ažurirano Avg. 2020

O školi

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Pročitajte manje
London , Singapur + 1 Više Manje