Read the Official Description

У продаји Виша школа у кривичном правде

Области кривичног правосуђа центара на контроли криминалног понашања у одржавању јавног реда. Сарадник за науку у кривичном програму правде степени укључује савладавање основних концепата основних функција органа за спровођење закона, тужилаштва, суђење, руковање доказе, увиђају и повезане обавезе. Поред тога, програм обухвата такве вештине као сигурног управљања, чување и контролу осумњичених и затвореника, који морају бити извршене на хуман начин у складу са уставним стандардима. Сарадник степен припрема студенте да критички размишљају о питањима као што су криминологије, администрација, кривичне истраге, доказима и поступцима.

Потенцијални Каријере

  • Студенти који зарађују научни сарадник у кривичном правде обично прати ове каријере
  • Полицијска патрола службеник
  • Заменик Шериф
  • Трансит Полиција
  • Диспечери

Циљеви програма

Овај степен је дизајниран да пружи студентима оквир у основним појмовима кривичног правосуђа и вештина. По успешном завршетку програма, студенти ће стекли знање и вештине потребне за:

  1. Објасните научно проучавање криминала, криминалаца, процес доношења закона, правосудног система и третман преступника.
  2. Развити критичко размишљање, аналитичке и међуљудске вештине важе за реалне животне проблеме.
  3. Имплементација решења за спровођење закона, кривичне истраге, и управљање и администрацију кривичног права у вези активности.
  4. Припремите ученика за упис у наредне четири семестра на АЛУ дипломирани криминалистичких, правне студије и друге сродне студијског програма.
1
Program taught in:
енглески језик

See 4 more programs offered by Abraham Lincoln University »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 2019
Duration
4 Семестра
Fleksibilno vreme
Price
15,000 USD