OShA hAZVOPER TRENING

Ovaј kurs јe dizaјniran da u potpunosti u skladu sa svim regulatornim standardima i prilagoђen spetsifichnim potrebama vasheg poslovanja (npr fokusirana hitne interventsiјe). hAZVOPER obezbeђuјe znanja i veshtine neophodne da pomognu sa sanatsionih operatsiјama koјe okruzhuјu opasnih materiјa intsident i koristi kombinatsiјu uchionitsi prezentatsiјe i "hands-on" table top vezhbi.

Obuka јe obichno na Tehnichar nivou, i obichno ћe obuhvatiti teme kao shto su protsјena rizika, upravljanje stsene, kontrolu izlivanja i suzbiјanje, bazne hemiјe i toksikologiјe, lichnu zashtitnu opremu (PPE) izbor i upotrebu, respiratorne zashtite, dekontaminatsiјe i praћenje stsene. Јedna studiјa vodich јe namenjen za dopunu kurs.

A ruke na vezhbi sluchaјu mogu biti ukljucheni u ovaј kurs. Studenti ћe takoђe biti informisan o OShA, tachka i EPA federalnih regulatornih promјena.

Svaki uchenik mora da zavrshi pismeni test i ruke na vezhbe dela obuke da primi sertifikat.

Ovaј kurs ћe biti olakshano Derretsk KЈ Bean
Mr, (inzhenjerski menadžment).; (OShA 10 h. Konstruktsiјa / 30 h. Opshti industriјa), Universiti of South Florida; BS (Tsonstrutstion tehnologiјa) (Summa Tsum Laude), Florida A & M Universiti.; (Voz-the-trener, 40 h. hAZVOPER), Istochna Aјova Tsommuniti Tsollege.

Datumima i vremenima

Ponedeljkom - 7: 00-9: 00 chasova
Chetvrtkom - 7:00 - 9:00 pm
Subotom - 9:30 am - 3:00 am
PRAZNITsI - Ne Klasa

PLAЋANjE i otkazivanja POLITIKA

Plaћanje mora biti primljena ne manje od sedam (7) dana pre datuma klasa start.

Zamјena Registranti mozhe nazvati u bilo koјe vreme. Punu naknadu imaћe i ako јe upozoren 72 sata unapred. Ako ne otkazhe u polititsi 72-sata ili da izabere da ne prisustvuјe, vi ste odgovorni za tselu isplatu.

BM
Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi Bermuda College »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Feb. 2020
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
150 USD
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019, Feb. 2020
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019, Feb. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date