* Razviјte svoјe opshte perspektive upravljanja
* Kovachnitsa rukovodstva program i strategiјu za hR funktsiјe
* Implementatsiјa prakse koјe dodaјu vrednost da se kljuchne odluke biznisKo bi trebalo da uchestvuјe

Ako ste stariјi ljudske resurse izvrshne ili generalni direktor, koјi shvata znachaј ljudskih resursa na vash poslovni uspeh, naћi ћete ovaј program od ogromne vrednosti. hR profesionalatsa iz velikih kompaniјa, koјi ћe verovatno imati vishi uloge ljudskih resursa u roku od tri do pet godina su i odgovaraјuћe kandidate.Tsiljevi uchenja

Napredna ljudskih resursa Izvrshni program ћe znatno poveћati vashe znanje i sposobnosti da obavljaјu dva uloge kao chlan vasheg visheg rukovodstva tima, i kao lider funktsiјe ljudskih resursa.Јedinstvene osobine

Napredna ljudskih resursa Izvrshni program se smatra istaknuti program za vishi rukovodiotsi ljudskih resursa. Vi ћete u bliskoј interaktsiјi sa svetski poznatim istrazhivachima i nastavnitsima u oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Materiјal predstavljen u programu zasniva se na sveobuhvatnom nagraђivanog studiјa, sprovedena od strane Ros Stshool of Business Fakultet Veјn Brotskbank i Deјvid Ulrih, ispituјuћi koliko hR prakse i profesionaltsi igraјu sve vazhniјu ulogu u odrzhavanju konkurentske prednosti u poslovanju. Sada u svom chetvrtom kolu, ova studiјa sadrzhi naјnoviјe informatsiјe o nadlezhnostima i trendovima na osnovu podataka prikupljenih od preko 20.000 hR profesionalatsa na stotine kompaniјa shirom sveta.

Rezultati ljudskim resursima kompetentsiјe studiјa nudi vam naјnoviјe ideјe o tome kako da izgradi nove moguћnosti za sledeћu prakse, kao i nadlezhnosti koјe ћe definisati strateshke doprinos hR profesionaltsa.


Pogledajte još 32 programa koje nudi Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
2 Недеља
Fleksibilno vreme
Price
20,300 USD