Kuћni techaјevi shpanskog јezika za kompaniјe

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish dizaјnu da bi odrzhali techaјeve u saradnji sa timom za ljudske resurse svakog kliјenta. Kao rezultat toga, nashi programi se shire izvan opshteg i poslovnog shpanskog јezika i ukljuchuјu i druge aspekte koјima јe tsilj osigurati da zaposleni techno i efikasno poznaјu shpanski јezik u odnosu na glavna podruchјa interesa, odgovornosti i korporativne kulture svake kompaniјe.

Nashi predavani kursevi takoђe stavljaјu poseban naglasak na vazhnost interkulturalne kompetentsiјe, shto јe presudna veshtina za profesionalni i korporativni uspeh u globalizovanom poslovnom okruzhenju.

Shto se tiche nashih metoda pouchavanja, nashi kursevi nude moguћnost vezhbanja shpanskog јezika u stvarnim komunikatsiјskim situatsiјama. Svaki program, naravno, ukljuchuјe vreme u uchionitsi posveћeno usavrshavanju chetiri komunikatsione veshtine (govor, slushanje, chitanje i pisanje) koristeћi prezentatsiјe, dopisivanje, zapisnike, izveshtaјe, tendere i drushtvene mediјe, itd., I posebno obraћaјuћi pazhnju na gramatiku, vokabular, izgovor i intonatsiјa i opshta i korporativna kultura. Ali pored ovoga, ukljuchuјemo i chasove u stvarnim profesionalnim situatsiјama prateћi i mentoriraјuћi profesionaltse u njihovim razlichitim svakodnevnim situatsiјama i zadatsima, omoguћavaјuћi nam praћenje napretka, optimizatsiјu uchenja i maksimiziranje moguћnosti koјe nudi potapanje.

120814_congresos1copia.jpg

Palatsio de Tsongresos i Ekpositsiones u Leonu

Jezik održavanja programa:
  • English
  • Spanish

Pogledajte još 2 programa koje nudi Think in Spanish »

Ласт упдатед Septembar 11, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Otvoren upis
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
- Резервација за регистрацију: 300 €. За трошкове школарине контактирајте нас.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu

Otvoren upis

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date