Pročitajte zvanični opis

Од првог дана нашег курса од 3 године , наши ученици су уроњени у живот глумца. То је најкомплетнија и темељна обука о драмама коју ми (или било ко други) нудимо.

Научићете основе Тхе Сциенце оф Ацтинг у току курса и провести следеће 3 године како бисте проширили и искористили своју вештину. Да бисте допунили своје глумачке класе, такође ћете добити свеобухватну обуку у низу других дисциплина укључујући глас, покрет, певање, плес (јазз, балет

Наш курс нуди студентима искуство без преседана и искуства са туторима. Не само да имамо четвртог мандата током лета у којем ћете провести и изводити целу игрицу сваке године (или два) у режији једног од ваших ментора, али ћете током концерата константно бити усмерени према колегама студенти на Дирекцијском модулу.

Наћи ћете курс забавно и изазовно и под водством наших туторијата, постаћеш најбољи актер који можеш бити.

Сваке године постоје 4 услова: (погледајте нашу веб страницу за детаљније датуме)

  • Термин 1: септембар - децембар
  • Термин 2: јануар - март
  • Термин 3: април-јун
  • Термин 4: јул - септембар

Накнаде: 10.450 фунти (плаћање у терминима)

Гаранција

Зато што смо толико поуздани да је обука коју нудимо најбоље што се може наћи било гдје у свету, сви наши курсеви долазе са јединственом гаранцијом:

Ако до краја шест недеља на било којем од наших курсева на Академији не верујете да је ваш курс најбољи начин да научите како да поступите, враћаћемо вам новац у потпуности.

Сцхоларсхип

Попуст од 5% до 20% доступан студентима који не могу приступити студентским зајмовима или било којој другој врсти финансирања, на ограниченој основи и подложни процедури

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 2 programa koje nudi Kogan Academy of Dramatic Arts »

Ласт упдатед August 21, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
3 Године
Redovne studije
Price
8,880 GBP
годишње (плаћа се у дугорочним ратама).
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019
Krajnji rok za prijavu