Pročitajte zvanični opis

Курс 50 курсева намењен је онима који желе да деле искуство студирања језика са људима исте старосне групе. Настава ће се фокусирати на проучавање граматике, разговора и истовремено неких социјалних и културних аспеката земље домаћина. Први дан ученика школе добиће пакет добродошлице који садржи информације о граду и околини. Ученици ће извршити улазни испит за одређивање одговарајућег нивоа студија. Курс укључује 4 часа дневно, од 9:00 до 13:00 са паузом у 11:00 часова. Свака лекција траје 55 минута. Школе подучавају квалификовани наставници са искуством у настави италијанског за странце. Постоје сви нивои од почетника до напредног, на датуме који су наведени испод. У случају да учесници на сваком нивоу буду мањи од три, италијанске лекције ће се смањити на два сата (од 9:00 до 11:00).

10% Смањење у другом упису из исте породице.

 • Ваннаставне активности: Курсеви обогаћују широк спектар ваннаставних активности, укључујући обиласке града и околних подручја, класе кувања, гледање филмова у биоскопу, дегустација вина и дегустацију типичних производа, посете фармама које производе уље и моззарелла итд. Ваннаставне активности укључене су у цијену и воде приватним превозом.
 • Смештај: Наше породице су смештене у пешачкој удаљености од / од школе и пружају угодно окружење за пуну потапање у италијански живот. Могуће је резервисати једну или двокреветну собу само са доручком или полупансиона. Смештај је доступна од недеље до предавања до суботе након завршетка курса. Алтернативно, школа може пружити смјештај у Б
 • Трансфер: По жељи школа пружа услугу пријевоза из жељезничког колодвора у Напуљу или Салерно до резервисаног смјештаја. Студенти одраслих могу и даље одабрати да прате наше стандардне курсеве који желе добродошлицу људима свих узраста, од тинејџера до старијих.
 • Осигурање: За оне који желе осигурање, можете се пријавити за путно осигурање посјетом нашег сајта на ввв.аццадемиалеонардо.ит или контактирати нашу канцеларију.
 • За старије групе: Молимо контактирајте инфо@аццадемиалеонардо.ит за наше групне програме "Гоурмет Роуте" и "Једна недеља на Амалфијској обали".

Пример недеље на Академији Леонардо:

 • Понедељак: 9.00-13.00 Италијански курс - 15.30 Посета града Салерна.
 • Уторак: 9.00-13.00 Италијански курс - 16.30 Посета посаде Арецхи
 • Среда: 9.00-13.00 Италијански курс - 15.30 Посета Напуљу
 • Четвртак: 9.00-13.00 Италијански курс - поподне: слободно вријеме
 • Петак или суботом ујутру: 9.00-13.00 Италијански курс (само петак) - поглед на Амалфи и Равело.

Предстојећи датуми: кликните овде

На захтев постоје други курсеви за почетак

Карактеристике курса

 • Минимално трајање: 1 недеља
 • 20 сати недељно
 • 4 сата дневно
 • Максимално 12 студената по групи
 • Минимум 3 студента по групи

Мултимедијална дворана

Наши ученици имају бесплатан приступ мултимедијалној соби у којој можете сурфати путем интернета помоћу школских рачунара или повезати се са нашом бесплатном Ви-Фи мрежом својим мобилним уређајима.

Читаоница

У поподневним сатима библиотека је доступна студентима или читању. Штавише, једна од сала школе, такође можете гледати телевизијске програме и филмове.

Језичка лабораторија

Студенти имају на располагању, бесплатно, широк спектар аудио и видео касета за побољшање фонетског језика и за практичну употребу језичких структура.

Jezik održavanja programa:
Италијан

Pogledajte još 2 programa koje nudi Accademia Leonardo Salerno »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Maj 2019
okt. 2019
Duration
1 - 2 Недеља
Price
700 EUR
700 €: 2 недеље цена; 380 €: 1 недеља цена
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Maj 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

Maj 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date

okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date