Pročitajte zvanični opis

Енглески као други језик

Средњи енглески: Овај курс је намењен студентима који већ имају неко знање енглеског или који су студирали енглески у прошлости.

Курс се фокусира на синтакси, развој речника, изговора, као и академских вештина, укључујући припрему критичко читање, слусање, ноте-узимање, а писање више пасуса есеје. Овај курс ће помоћи студентима са вештинама потребним за универзитетске наставе.

Напредна Енглески: Овај курс је намењен онима који имају сазнања о већини енглески језик појмова који се раде према течност.

Настава у енглеском Напредна курса су дизајнирани за студенте да развију компетенције у коришћењу напредних граматичким структурама, усавршите своје вештине писања кроз писање есеја различитих облика и развијати у дубину праксу у енглеском изговору. Студенти ће учествовати у целом одељењу и мала група академских расправа. Овај курс је идеалан за студенте који су се уписали на универзитетским курсевима које захтевају критичко размишљање и писање способности.

Ови курсеви су некредитног курсева.

По доласку, студенти ће бити у обавези да попуни кратак дијагностички / улазни тест тако да они могу бити постављени у класи који је најпогоднији за њихове језичке способности.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 2 programa koje nudi University College Of The Caribbean »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jun 2019
Jul 2019
Duration
9 Недеља
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jun 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jul 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
avg. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
sept. 2019
Krajnji rok za prijavu

Jun 2019

Jul 2019

avg. 2019

sept. 2019