Read the Official Description

О ЦИМА

Цхартеред Институте оф Манагемент Аццоунтантс (ЦИМА) , основан 1919. године, водеће је и највеће свјетско стручно тијело рачуновођа менаџмента.

ЦИМА помаже појединцима и предузећима да успију тако што ће искористити пуну моћ менаџерског рачуноводства - не само рачуноводства биланса стања, већ и рачуноводства за пословање.

Заједно са Америчким институтом сертификованих јавних рачуновођа (АИЦПА), 2012. године смо успоставили именовање Цхартеред Глобал Манагемент Аццоунтант (ЦГМА) како бисмо члановима пружили нови ниво ресурса и препознавања.

Програм ЦИМА се ослања на јединствене ЦГМА глобалне принципе рачуноводственог рачуноводства и ЦГМА компетенцијске оквире за оснаживање појединаца са способностима на високом нивоу да им помогну да постигну одржив успех у пословању и финансијама.

Пружамо услуге континуираног професионалног развоја, финансирамо академска истраживања, развијамо лидерство у размишљању, пратимо професионалне стандарде, одржавамо етички кодекс за чланове и радимо са вањским пружатељима обуке и услугама оцјењивања како бисмо осигурали најбоље искуство изучавања и испита.

Чланови ЦИМА-е и АИЦПА-е су 2017. године основали Удружење међународних сертификованих професионалних рачуновођа како би објединили и ојачали рачуноводствену професију на глобалном нивоу. Представљајући утицајну мрежу од преко 667.000 чланова и студената у менаџменту и јавном рачуноводству, Удружење припрема рачуновође за данашње изазове и будуће прилике.

ЦИМА на први поглед

Постајући ЦГМА са ЦИМА-ом, придружит ћете се највећем свјетском стручном тијелу рачуновођа менаџмента и постати дио истински глобалне мреже од преко 600.000 садашњих и сљедећих генерација финансијских стручњака.

Зашто постати ЦГМА са ЦИМА?

Проучавајући ЦИМА, развит ћете критичко знање и вјештине које послодавци траже и бити спремни за рад у сваком послу - великом или малом, јавном или приватном, широм свијета. Читајте даље и истражите зашто је постати ЦГМА са ЦИМА правим избором за вас.

Воолицх је тренутно акредитован за Левел 1 (Цертифицате Ин Бусинесс Аццоунтинг).

Program taught in:
енглески језик

See 1 more programs offered by Woolich Education »

Last updated March 14, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
Application deadline