Intenzivni engleski program

Opšte

Opis programa

Intenzivni engleski program pruzha kvalitetnu englesku nastavu usmerenu na hrista za meђunarodne studente u okviru priprema za upis u dodiplomske i diplomske programe na Dallas Baptist University kao i za druge lichne tsiljeve traditsionalnim studentima uzrasta i odraslih, u tsilju stvaranja sluga voђa koјi imaјu sposobnost da integrishu veru i uchenje putem svoјih poziva.

Intenzivni engleski program (IEP) idealan јe nachin za uchenje engleskog јezika i pripremu za obrazovanje na univerzitetskom nivou u SAD-u. Intenzivni program engleskog јezika nudi sedmichne instruktsiјe u traјanju od nedјelje od profesionalnih, visokokvalifikovanih nastavnika koјi su maternji engleski јezik. Vashe komunikatsiјske veshtine ћe se znachaјno poboljshati, i razviћete bolje veshtine uchenja i istrazhivanja. Takoђe se nudi i besplatni program poduchavanja koјi ћe vam pruzhiti individualnu pomoћ potrebnu za јosh brzhi uspeh! Intenzivni engleski program takoђe ukljuchuјe cheste izlete na kulturu i posete americhkim domovima, koјi ћe vam pomoћi da saznate vishe o americhkoј kulturi. Nakon uspeshno zavrshenog Intenzivnog engleskog programa, imaћete pravo da se upishete u akademske chasove na DBU bez polaganja ispita TOEFL ili IELTS.

Prednosti studiranja u Intenzivnom engleskom programu:

  • Male, tselogodishnje chasove koјi se nude u traјanju od osam nedelja.
  • Tri sata akademskog kredita po semestru ukljucheno јe u troshak IEP-a.
  • Osnovni, srednji i napredni nivo.
  • Niјe potreban TOEFL ili IELTS.

Akreditovano od TsEA

Intenzivni engleski program Dallas Baptist University јe akreditovan od strane Komisiјe za akreditatsiјu programa engleskog јezika za period od avgusta 2017. do avgusta 2021. godine i pristaјe da podrzhava TsEA standarde za programe i institutsiјe engleskog јezika. Americhki sekretar za obrazovanje priznaјe TsEA kao natsionalno priznatu akreditatsionu agentsiјu za programe i institutsiјe engleskog јezika u SAD

Komisiјa za akreditatsiјu programa engleskog јezika (TsEA) zahteva da svi akreditovani programi, ukljuchuјuћi i Intenzivni program engleskog Dallas Baptist University , odrzhavaјu usaglashenost sa TsEA standardima.

PDPitss / Pikabai

Shkolarina

Ovo su trenutne tsene za Intenzivni engleski program na Dallas Baptist University . Tsene su date za sesiјu od 8 nedelja, a takoђe i za 16 nedelja.

-

8 nedelja (јedna sesiјa)

16 nedelja (dve sesiјe)

Shkolarine i naknade

4.500 dolara

8.000 USD

DBU Kuћishte i hrana

2.500 dolara

4.500 dolara

Zdravstveno osiguranje

$ 600

$ 600

Ukupno

$ 7,600

$ 13,100

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God.

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God. Pročitajte manje