Pročitajte zvanični opis

Наша сврха

Интензивни енглески за интернационалне студије (ИЕИ) на University of Memphis нуди свеобухватну студију енглеског језика за студенте из целог света. Због високо академске природе наставног плана и програма, ИЕИ припрема студенте за улазак у програме додипломских и додипломских студија широм Сједињених Држава. Поред тога, ИЕИ програм нуди курсеве међународним професионалцима који живе у области Мемпхиса како би побољшали своје радно знање енглеског језика. Студенти имају пуно различитих могућности за интеракцију са другим учесницима у пријатељском и професионалном окружењу за учење и да постану саставни део универзитетске заједнице.


Наш програм

University of Memphis нуди не-кредитно интензивно студирање енглеског језика за студенте који се везују за универзитет, као и за друге који желе да постану познати енглески. У току академске године нудимо пет осам недељних сесија са почетним датумима у јануару, марту, мају, августу и октобру. Часови су мали и дизајнирани да развију комуникацију и академске вештине на енглеском кроз говор, слушање, читање и писање.

Нудимо шест нивоа наставе, од почетка до напредног. Међутим, од студената се очекује основно знање енглеског језика по уласку. Нови студенти се тестирају на почетку сваке сесије и стављају се на одговарајући ниво. Редовни студенти проучавају 23 часа недељно. Ученици Ф-1 морају уписати пуно радно вријеме; студенти који немају Ф-1 визе могу присуствовати пуном или скраћеном радном времену. Директор може помоћи таквим студентима да изаберу одговарајуће разреде.

Читање / писање и граматичка настава се састају свако јутро од понедељка до петка. Послеподневне наставе, које се састају од понедељка до четвртка, укључују часове слушања / говора и модуле. Програм је дизајниран да буде ригорозан и изазов, а од студената се очекује да раде на марљив начин како би побољшали свој енглески. Међутим, ту је и вријеме за забаву и пријатељство, укључујући и излете на терену на подручја.


ИЕИ курикулум

Наш циљ је да припремимо студенте за академска и професионална подешавања пружањем инструкција које им помажу у развоју

  • текућност и тачност на енглеском тако што се ангажују у садржају и развијају свест о металингу
  • вјештине неопходне за успјех у академском контексту, укључујући писање из извора, вештине учења и одговарајуће навике ума

На нижим нивоима, фокусирамо на повезивање граматике и писања, писање реченица и параграфа, развијање основног речника, и слушање и говор у неформалним конверзацијским контекстима. Уопштено гледано, теме различитих класа су више личне природе, али студенти се упознају са академским текстовима и вештинама као што су сумирање.

На вишим нивоима, фокусирамо се на однос између читања и писања, кориштењем очитавања као покретних табли и као изворног материјала и развијањем стратегија за читање прилагођених и аутентичних текстова за различите сврхе. Ученици пишу различите врсте есеја и парапхразирају и сумирају. Они такође развијају истраживачке вештине и вештине и формалне презентације. Уопштено говорећи, садржаји класе су више академски по природи.

Преглед курикулума


Евалуација студената

Студенти добијају писмени разред за сваку класу на крају сваке сесије. Они морају добити степен Ц- или виши да напредују на следећи ниво. Сви разреди одражавају постигнуће, присуство и сарадњу. Сертификат о постигнућу се додељује учесницима који успешно заврше сваки ИЕИ ниво.

ИЕИ прати смјернице University of Memphis у погледу понашања и дисциплине ученика. Потребна је класа. Студенти који имају лошу евиденцију присуства, који не припремају одређене задатке или који крше универзална правила и прописе, подлежу одбацивању из ИЕИ програма.

Скала оцењивања


Школарине (свака 8-недељна сесија)

Пуно време


Дане сесије

Дневни интензивни програм

Лето 2018


Заједнице

Лето 2018
Jezik održavanja programa:
енглески језик
Ласт упдатед June 23, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
Maj 8, 2019
Duration
8 Недеља
Redovne studije
Price
1,850 USD
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Mart 2019
End Date
Maj 2, 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Maj 8, 2019
End Date
Jul 3, 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
avg. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
okt. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu