Pročitajte zvanični opis

Извршни Програм за развој (некада Програм управљања) на Мајкл Г. Фостер пословне школе истражује сваки аспект пословања предузећа са нивоа Погледај извршног врху. Предавао на Универзитету у Вашингтону национално рангирана Фостера пословне школе факултета, извршни Програм за развој менаџмента проучава основна тема у девет месеци формат који се фокусира на практичне пословне апликације.

Преглед програма

Постављено за запослене виши менаџери и руководиоци, извршни програм развоја, некада програму за управљање је девет месеци, са скраћеним радним временом Цертифицате Програм. Програм обухвата основне привредних субјеката, укључујући и финансија, рачуноводства, економије, маркетинга, међународне пословне, рад, лидерство и стратегија.

Студија на национално рангирана пословну школу
Учите од Мајкл Г. Фостер Бусинесс Сцхоол је МБА факултета. Универзитета у Вашингтону са пуним радним временом МБА Програм је рангиран међу 11 јавних школа и 29. међу свим националним пословне школе за УС Невс & Ворлд Репорт "(најбољи дипломски школе 2008).

Постаните ефикаснији лидер
Сазнајте нових алатки и техника које се баве тренутни ваше компаније изазове и проширите ваше способности управљања. Испитајте односа између пословних функција од маркетинга до финансија, информациони системи за управљање ланцем снабдевања. Извршни Програм развоја курикулума наглашава стратешко планирање и утицаја макроекономије, глобализације и културе на пословање.

Одговара вашим студија у радне недеље
Часови задовољавају Веекли је у понедељак увече (4:30 - 9:00 по подне) за девет месеци (септембар - мај). Паркинг, јела, књиге и материјали су тако под условом да можете направити највише од свог времена на кампусу. Побољшајте класе сесије са онлине ресурса - можете преузети материјале и пријавите се на група ученика разговора између понедељка часова.

Развити мрежу искусних професионалаца
Размена најбоље праксе са разнолика група менаџера и руководилаца из широког спектра индустрија. Стекну поверење у своје способности доношења одлука кроз дискусију изазови и решења уз знање вршњацима. Прошири своју мрежу пословних контаката.

Организациона Предности

Компанија Боинг, Мицрософт Цорпоратион, Старбуцкс Цоффее Цомпани Сафецо осигурање ... ови Соутх лидери су међу више од 440 компанија које су под покровитељством своје најталентованије менаџера у Извршном развојног програма. За последњих 37 година, и великих и малих фирми, као што су Хос Брос Изградња, Пугет звучне енергије и Групе здравље задруга, су открили да је Извршно развоја је ефикасан начин да се обезбеди лидере са напредном пословног образовања, без захтевне доста времена од посла и породице.

ЕДП учешће резултати у боље доношење одлука и методе вредновања, више предузећа широм перспективе, и ван-кутије мислећи да долази из размене најбољих пракси са лидерима у другим индустријама. Менаџери имају прилику да уче иновативне стратегије и процесе из врха МБА професора на Универзитету у Вашингтону Бусинесс Сцхоол и група искусних вршњака.

Од 1970, пословна заједница је спонзорисао готово 2.000 учесника од ризика потпуна или делимична школарине, обезбеђујући време издавања једног поподнева недељно, а подржавајући њихова примена новог учења на послу.

Наставни план

Нуди широк преглед основних пословних тема, извршни Програм развоја лидерства и стратегије обједињује вештине током наставног плана и програма. Настава се фокусира на алате и знања које можете да користите да постанете ефикаснији менаџер, аналитичар и доноси одлуке. Наш наставни план и програм нуди широк преглед основних концепата и актуелна питања од општег управљања и даје вам интегрисани поглед на пословање предузећа.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 8 programa koje nudi University of Washington Foster School of Business »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Mart 2019
sept. 2019
Duration
9 Месеци
Fleksibilno vreme