Read the Official Description

Наш популарни међународни курс за младе ученике је савршен за тинејџере узраста од 13 до 17 година. 12-годишњаци су у могућности да се придруже нашем курсу ако им родитељи дозволе да иду сами и из школе. Дизајниран је тако да буде интерактиван и пријатан - како бисте били сигурни да ћете говорити енглески.

Обезбеђујемо сигурно, добро структурирано и живо окружење у коме је пуно смеха и забаве и може гарантовати да ће тинејџери заиста имати дивно време!

Часови енглеског

Нудимо високо квалитетне курсеве енглеског језика за сваки ниво енглеског учења - од почетника до напредног. Наше величине разреда осигуравају да ћете добити индивидуалну пажњу и стручну наставу када проучавате енглески језик.

Током ваших часова фокусирате се на побољшање енглеског језика у свим кључним областима говора, читања, писања, слушања и наравно граматике. Наши дивни наставници осигуравају да радите напорно на разреду, научите пуно у своје вријеме у Локдале-у и забавите се!

Такође ћете имати прилику да научите нешто више о Великој Британији јер студенти сваког седмице имају часове који истражују Британску културу. Такође ћете сазнати о местима која ћете посетити током викенд путовања.

Друштвене активности

Нудимо узбудљив програм поподневних и вечерњих друштвених активности нашим младим ученицима. Све активности и излети надзиру и подучавају наше особље.

Када немате лекције можете бирати између различитих активности, као што су часови певања, украшавање торте, кувара, уметност, филмови, игре на плочи и спорт, укључујући фудбал, одбојку, бадминтон и стони тенис. Ту су и посете Краљевског павиљона, Сеалифе центра, марине, плазе и локалних музеја за уживање.

И ту је оптерећење у вечерњим сатима. Са квизовима, спортом, тимским играма, филмовима, друштвеним вечерима, куглама, биоскопима, караокама, талентима, роштиљем и још много тога.

Током викенда можете се придружити једном од наших путовања на мјеста попут Лондон, Батх, Портсмоутх, Окфорд, Цамбридге и Виндсор. Заиста је нешто за свакога!

Program taught in:
енглески језик

See 5 more programs offered by Loxdale English Centre »

Last updated April 16, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
2 - 6 Недеља
Redovne studije
Price
- Цена зависи од врсте смештаја и дужине боравка.
By locations
By date