Read the Official Description

Разрадио смо овај програм за професионалце и почетнике 'кувара који желе да побољшају и фино своје вештине у Француско пециво на једном нивоу Мицхелин стар.

пециво
  • Уписа Накнаде: $ 150
<li>&#1057;&#1091;&#1087;&#1087;&#1083;&#1080; &#1053;&#1072;&#1082;&#1085;&#1072;&#1076;&#1077;: $ 180</li>

Исходи студент ће укључивати нове рецепте портфолио, више креативности, много савета и трикова који се предају од стране наших високо обучених наставника, способност за рад у тиму и незаборавно искуство у Мајамију.

8 недеља, 5 дана у недељи руку-на часовима од 11х до 3 поподне. Све викенди су бесплатни.

Први месец студент ће почети са Гоурмет програма (видети овде горе), након са:

  • 5. Веек: Хлеб, Виенноисериес, теста, ИИ степен
  • 6. недеље: Торте и Ентреметс, ИИ степен
  • 7. недеља: Чоколаде, ИИ степен
  • 8. недеља: покриннаа десерти и Декорација, ИИ степен
Program taught in:
енглески језик

See 6 more programs offered by Culinary and Pastry School in Miami »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
feb. 2019
sept. 2019
Duration
2 Месеци
Redovne studije
Price
7,400 USD
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2019
Application deadline

feb. 2019

sept. 2019