Read the Official Description

Наши Енглисх + курсеви вам дати прилику да студирају на 15 или 20 часовни јутарњи курс у УИЦ енглеском Оксфорду, а затим комбинују ове са било којим специјалистичког предмета у Оксфорду Туториал колеџу. Ово може бити организован од 1 сат до 15 сати недељно. Доступан у Оксфорду.

Оксфорд Водич Колеџ је дио Окфорд Интернатионал и независна шеста форма колеџ са одличном репутацијом за пружање ефикасне припреме за јавним испитима. Она је специјализована за 'А' нивоа и ГЦСЕ школарине за оне који намеравају да иду на високом образовању.

  • КУРС дужина 1 седмица - 50 веекс
  • Мак. Класа величине 1-6
  • Ентри Левел Б2
  • Минимална старост 16 година
  • ВРЕМЕ Афтерноонс
  • СТАРТ ДАТУМ Контактирајте нас за детаље

Шта ти можеш да студираш?

Оксфорд Водич Колеџ је део Окфорд Интернатионал Едуцатион Гроуп и независна шеста форма колеџ са одличном репутацијом за пружање ефикасне припреме за јавним испитима. Она је специјализована за 'А' нивоа и ГЦСЕ школарине за оне који намеравају да иду на високом образовању.

Оксфорд Водич Колеџ тренутно нуди преко 40 различитих предмета и организује се у различитим факултетима: наука, математике, пословне студије и економије, енглески, хуманистичке, језика и уметности. Постоје потпуно опремљена лабораторија Наука и простори за уметност и дизајн, сликарство и фотографију.

Неки од најпопуларнијих предмет избора су:

  • Међународни односи - Увод у право - Међународни пословни менаџмент - Уметност - Архитектура - Фотографија - Рачуноводство - Медиа Студиес - Креативно писање - космологија - Енвиронментал Студиес

КУРС ДЕТАЉИ доба дана

  • Енглисх + КУРС специјализованост Комбинација Морнинг 20 или 30 Морнинг стручним туториал школарина од Окфорд Туториал колеџу. Постоји минимални ниво Б2. Оксфорд само. Поподнева
Program taught in:
енглески језик

See 9 more programs offered by Oxford International Education Group »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
sept. 2019
Duration
1 - 50 Недеља
Fleksibilno vreme
By locations
By date