Read the Official Description

Наша школа енглеског има добро квалификовани, искусан тим Пружање услуга језика ученика на свим нивоима.

Њукасл Колеџ енглеском је акредитован од стране Британског савета и члан енглеског Великој Британији. Наши часови су мали и састоји се од студената из широког спектра земаља (преко 30 различитих националности у 2014.) тако да имате дивну прилику да тренирају комуникацији са другима и науче о другим културама на енглеском језику.

Наши курсеви су доступни на шест различитих нивоа, од почетника до напредних. Бићете тестирани на доласку и стављен у исправном класи на основу вашег нивоа и потребама.

Ценовник и плаћање

Можете изабрати да студира колико дуго или кратко време колико желите за стално курсева 15, 21, 23 или 25 сати недељно. Накнаде курса су флексибилни у зависности од трајања курса. (Парт-тиме сата су доступни за стране студенте у зависности од статуса виза и за студенте ЕУ.) Постоји неповратна регистрација и администрација накнаду од £ 90 за све студенте на пуним радним временом курсева. Ми не наплаћујемо не-наставних недеља (на пример, божићне и ускршње празнике). Потребно је да плати пуну накнаду пре почетка курса. Могуће је да продужи свој крајњи датум наравно у зависности од визе.

Студија време је флексибилан, међутим, имамо понуду предложили програме.

Општи енглески

Преглед

Са флексибилним опцијама студије, циљ курса је да пружи снажан уземљење у свом развоју свог граматике и вокабулар према вашим потребама и да развијају своје вештине са великим праксом говора, слушања, читања и писања.

Садржај курса

Све класе обезбеди праксу свих вештина и ви ћете пратити граматику и функционалну план и програм према свом нивоу са опцијама као што су вокабулар, писање, говор, Бусинесс енглески и још много тога.

Учење и оцењивање

Ми смо увек настојати да научи вишејезичне групе и користе комуникативни метод који чини учење забаве и ангажовање без да изгуби из вида озбиљних циљева наши студенти имају. Бићете стално процењује ваших наставника у класи уз узимање редовне тестове. Постоји могућност да акредитовани, међународног испита такав као ИЕЛТС или један од Кембриџ Главни Суите испита.

Каријера и напредовања могућности

Већина ученика у Њукасл Колеџ студија енглеског језика како би се пратити основних или вишом стручном спремом на британском универзитету или побољшају своје изгледе за посао на међународним компанијама и организацијама. Бивши студенти сада раде за УН, Хиундаи, Процтер анд Гамбле, Арамцо и Схелл међу многим другима.

Накнаде

  • 15 сати / седмица 150 ГБП
  • 21 сати / седмица 185 ГБП
  • 25 сати / седмица 210 ГБП

"Био сам заиста импресиониран квалитетом наставника, инфраструктуру и подршку коју сам добио од свих у Међународног бироа.

Мислим да је град Невцастле је дивно; људи су корисне и спремнији и много топлије него у Лондону. Систем превоз је добро. Постоје многе опције за где да једу и купују у центру града. Ја мислим да је веома добро место за живот и студирам, волео сам га. Ако желите да студирате овде или чак побољшати своје знање енглеског језика, свакако бих препоручио. "

Рафаел Абреу де Соуса (Бразил) енглески као страни језик

Program taught in:
енглески језик
Newcastle College

See 4 more programs offered by Newcastle College »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Open Enrollment
By locations
By date