Read the Official Description

Енглески за посебне намене програма

На енглеском за посебне намјене Програм је намењен ученицима којима је потребна енглески да комуницирају у социјалном раду, и специјализованих каријере ситуацијама. Пословне класе, акценат обуке, за емитовање и вештине јавног наступа, правни енглески, управљање људским ресурсима, а медији флуентности су неке од различитих области студенти могу да одлуче да студирају. Развој вештина се јавља у свим областима 4 Језик (читање, писање, слушање и говор), а ту је и фокус на постављање нових вештина у употребу у реалним ситуацијама.

пословни енглески

 • Опис курса: Убрзано Професионални програм (АПП) Интернатионал Бусинесс енглески помаже ученицима да развију вештине потребне за успешно комуницирају на посао са нагласком на читање стратегије, аналитичког мишљења, и усмене презентације. Теме интегрисани током читавог укључују глобалне комуникације, пословне теме и питања у вези пословања.
 • Ко је добар кандидат за ову класу? Напредни студенти су добри кандидати за ову класу. То ће им омогућити да развију практичне језичке вештине са фокусом на пословним у вези теме, вокабулара и граматичких структура.
 • Шта ће ученици уче од курса? Студенти ће учествовати у стварним животним ситуацијама - пословних разговора, достављање продаје парцела, итд Они ће такође размотрити и разговарати студије случаја, разноврсне презентације, и праксе за симулираним интервјуа за посао.
 • Захтеви: ниво Ц1; 90 иБТ; 90 Оксфорд Плацемент Тест; 6.5-7 ИЕЛТС

Медији Познавање

 • Опис курса: Овај курс испитује како посредована комуникација је утицала и променила наше међуљудских односа, политичко понашање, културне схватања и економске реалности. Студенти ће истражити теме које укључују улогу медија у политичким процесима; место новинарства у савременом друштву; ефекат медија на глобалне комуникације; и значај стратешког комуницирања, као што су рекламе, на послу и наша култура (а).
 • Ко би требало да овај курс? Овај курс је прикладно за напредне студенте који су заинтересовани за продубљивање своје критичко мишљење и аналитичке способности. То је, наравно теорија заснован која се учи на универзитетском нивоу
 • Шта ће ученици уче у току? Поред учења критичку анализу и напредне вештине писања ниво, овај курс се фокусира на развој вештина 21. века, као што су креативност, сарадњу, решавање проблема, и медија-кураторство / одговарајуће (тј, сортирање, категоризацију и представљање материјала из више извора на такав начин да се створи јединствен уређивачку искуство за читаоце / посетилаца сајта) пружајући ученицима могућност да постану садржаја ствараоце кроз класе блогу
 • Захтеви: левелс Ц1-Ц2; 90-120 иБТ; 90-100 + Оксфорд Плацемент Тест; 7.5-9 ИЕЛТС

Инлингуа Вашингтон ДЦ Невсроом

 • Опис курса: Истражите вести емитовање и стекну драгоцено презентацију, истраживање и међуљудске вештине у овој изборној наравно. Одаберите снимак ће се емитовати на светском Интернету преко друштвених мрежа Инлингуа Вашингтону, а на "Инлингуа ТВ 'у школи.
 • Ко је требало да искористим ову класу? Напредни студенти који желе да развију своје способности јавног наступа, постају бољи читаоци, и науче да управљају строге рокове ће у великој мери користи од Инлингуа Васхингтон ДЦ редакцији наравно.
 • Шта ће студенти уче? Студенти ће бити укључени у свим деловима процеса стварања вести. Они ће научити како да пронађете приче и одлучити које приче су важне. Они ће такође научити како да истражују различите теме, пишете релевантна питања за интервју, вођење ефикасне интервјуе, и саставите скрипте за различите приче линије и публике.
 • Захтеви: ниво Ц1; 80-90 иБТ; 80-90 Оксфорд Плацемент Тест; 6-7 ИЕЛТС

Смањење акценат семинара

 • Опис курса: У овом 8-недеље семинара, студенти вежбају варијације у интонацији, звука повезивање и ритам вежби; даје усмене презентације; запис и анализирати њихов напредак говори, и уче о америчким акцентима и културе.
 • Ко је требало да искористим ову класу? Високи Средњи напредним студентима који желе да развију и унапреде своју слушања и говора ће имати користи од ове класе.
 • Шта ће студенти уче? Студенти који успешно заврше овај ниво ће бити у стању да разговара са више природних америчког интонацији и ритму и показују боље разумевање говора којима је енглески матерњи.
 • Захтеви: ниво Б2-Ц1; 74+ иБТ; 85+ Оксфорд Плацемент Тест; 5.5+ ИЕЛТС
Program taught in:
енглески језик

See 5 more programs offered by inlingua® Washington DC »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
Redovne studije