Engleski danas za studente na univerzitetskom nivou

Opšte

Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

Zbog TsOVID-19 ovaј program se neћe pokrenuti u leto 2020. godine, ali ћemo se vratiti u Boston 2021. godine.

O nama

Kao deo programa English Todai, izgradiћete svoјe znanje engleskog јezika kroz izlete u Ameriku, chasove radnim danima i vikend izlete i aktivnosti. Zhiveћete u kampusu Tufts u studentskom domu sa studentima shirom sveta i uchiti o iskustvu americhkog koledža. Popodnevni i vikend izleti ukljuchuјu posete lokalnim univerzitetima, muzeјima i rekreativnim mestima gde ћete se detaljniјe upoznati sa americhkom kulturom i razviti samopouzdanje za korishћenje novih veshtina engleskog јezika. Kroz program Tufts English Todai, pomoћi ћemo vam da naјbolje iskoristite svoјe leto u Bostonu uz kombinatsiјu nastave i vannastavnih aktivnosti.

123834_AbdulazizAlosaimi.png

Program Tsurritsulum

Tsore Tslass

U vashoј osnovnoј klasi fokusirat ћete se na efikasnu komunikatsiјu na engleskom јeziku, radeћi na јachanju vashih govornih, slushnih, chitanja i pisanja. Chasovi ukljuchuјu pripreme za ekskurziјe Distsover Ameritsa. Biћete grupisani u malim chasovima (ispod 18 uchenika), prema engleskim sposobnostima (pochetnik / srednji / napredni).

Klasa spetsiјalnih tema

U vashoј klasi spetsiјalnih tema, izgradiћete samopouzdanje i lakoћu sa engleskim јezikom usredsreђivanjem na јednu od naјrazlichitiјih tema. Teme su personalizovane i individualizovane kako bi se zadovoljili interesi svake klase. Teme se odluchuјu svake godine na osnovu interesovanja uchenika. Moguћe teme od raniјe posebno zanimljive ukljuchuјu trenutne dogaђaјe, americhki idiomi i kulturu, istoriјu i kulturu Bostona, pripreme TOEFL-a, inovatsiјe i inovatore i nove studiјe.

(Fakultativno) Popodnevna radionitsa

English Todai Studenti univerziteta su pozvani da uz doplatu uchestvuјu u nashem izbornom programu radionitse. Radionitsa se sastaјe u popodnevnim satima i pruzha studentima dodatne aktivnosti pripreme engleskog јezika. To ukljuchuјe izgovor, govor, vokabular, veshtine pisanja i meђukulturalnu komunikatsiјu. Studenti koјi se odluche za ovu optsiјu neћe uchestvovati na popodnevnim ekskurziјama u Bostonu radnim danima.

Tutoring

Ako vam јe potrebna dodatna podrshka, nashe osoblje programa mozhe organizovati chasove predavanja kako bi nadopunilo nash intenzivni akademski program.

123836_TimothieJekel.png

Aktivnosti programa

Otkriјte Ekskurziјe Amerike

Svake nedelje, studenti Univerziteta „Engleski danas“ uchestvovaћe na izletima „Otkrivanje Amerike“ pod vodstvom instruktora. Ekskurziјe iz proshlosti Otkriјte Ameriku ukljuchivale su posete DeTsordova muzeјu umetnosti i parku skulptura, Natsionalnom istoriјskom parku Lovell Mills, Kuћi saveznog suda Јohna Moakleiјa, Muzeјu i brodovima i chahurama u Bostonu i Fenvai Stadium - Domu Boston Red Sok-a. Kroz izlete Distsover Ameritsa, steћi ћete svoјe znanje o kulturi i istoriјi Amerike.

Vikend izleti

Veћinu popodneva i svakog vikenda mozhete uchestvovati u izletima van kampusa u Boston i okolna naselja. Rezidentsiјalni savetnitsi vode izlete na lokalne plazhe, muzeјe, prodavnitse, istoriјske lokalitete, univerzitete, zabavne parkove i drushtvene dogaђaјe, kao i organizovanje sportskih, zanatskih i zabavnih aktivnosti na kampusu. Uvek postoјi puno aktivnosti koјe ћe vas zauzeti kada ne studirate.

Poslednji put ažurirano Apr. 2020

O školi

Tufts is a leader in American higher education, distinctive for its success as a mid-sized university that excels at research and providing students with a personal experience. Our unique combination ... Pročitajte više

Tufts is a leader in American higher education, distinctive for its success as a mid-sized university that excels at research and providing students with a personal experience. Our unique combination of research and liberal arts attracts students, faculty, and staff who thrive in our environment of curiosity, creativity, and engagement. Pročitajte manje