Read the Official Description

Наш Електротехника техничар програм ће вас опремити са електричним и електронским теорије и праксе - алатке које су вам потребне да се на позицијама ентри левел или један занат у електропривреду.

Програм Хигхлигхтс

Четири семестра Електротехника техничар Програм ће вам пружити солидну основу. Ви ћете научити о програмабилних логичких контрола (ПЛЦС), електричних и електронских кола и система, инструмената, кабловима, мреже инжењеринг и електричних машина и контроле. Лабораторије широка пракса ће вам пружити довољно могућности да развију вештине потребне да преузму позиције улазак нивоу или електрични занат.

Вештине мањак техничка се назире и регионално и национално у Канади. Овај програм је дизајниран да помогне попунити ове техничке позиције као производни сектор постаје специјализовани, грађевинска индустрија цвета, и пензионисања стопа.

Да ли је ово Иоу?

Мораћете ове способности и вештине за успех:

  • Интересовање за занатства и технологије
  • Уживање решавања проблема и решавање проблема
  • упутство спретност
  • степен математичке Савви у циљу спровођења прорачунима потребну помоћ (за оне који још нису вешти са математиком је урачунат у наставни план и програм програм).

Каријера

Елецтрицал Енгинееринг техничари су дужни да:

  • развије и тестира снага опрема и системи
  • у решавању индустријски процес контролне системе
  • подесите микро-електронских система и склопова
  • инсталирати и Комисија електричне и електронске опреме и система
  • анализира рад електричних и електронских компоненти

Веома широк спектар могућности каријере постоји у електропривреду. Дипломци могу да се користе од стране електропривреда и енергетским компанијама, индустријским постројењима, комуникационим компанијама и произвођача електричне опреме. Консултантске фирме, градилиштима, рударство и транспорта индустрије сви ангажују техничара за пројектовање и одржавање електричних и електронских система за примену у стамбеним, пословним, институционалних и индустријских постројења.

Дипломци овог програма такође могу изабрати да се пријаве за приправнички стаж и писање Основни Екемптион Тест за електричну Аппрентице и добити кредит за неке од у-школе делова приправнички програм. Након дипломирања, можете тражити посао као индустријски, одржавање или изградњу електричар ученик.

Минимални услови за пријем

Канада средњом школском спремом (ОССД) са већином кредита на колеџу (Ц) и отворите (о) нивоима, укључујући:

  • један Разред 11 или 12 колеџ (Ц) Математика.

Напомена: на радном месту (е) ниво енглески испуњава услове за упис. Када (Ц) је минимални ниво курса за пријем, (У) и (У / Ц) Ниво курсеви су такође прихваћени.

Матуре Студенти

Ако сте 19 година или старији пре класе почети, а ви не поседују ОССД, можете написати канадски дело одраслих теста за процену да ли испуњавате услове за пријем. Додатне тестирање или академски надоградња може бити неопходно да задовољи специфичне захтеве курса за овај програм.

Релатед Програми

По завршетку електротехнике техничар: Са само 8 додатних курсева можете завршити други диплому на Флеминг у Инструментацију и контролу техничар програма и дипломирани са 2 диплома у 3 године.

Program taught in:
енглески језик

See 16 more programs offered by Fleming College »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Jan. 2020
Duration
4 Семестра
Redovne studije
Price
2,015 CAD
по семестру
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020