Read the Official Description

Сада имате шансу живота да прошире своје знање енглеског језика на забаван и економичан начин кроз лумос програму размене. У програму размене, имаћете прилику да уче енглески у Сједињеним Америчким Државама са институцијом која разуме ваше потребе. Имамо искуства да вас води кроз имиграције и папирологија захтевима. Када упоредите наше цене са конкуренцијом не само да добијамо супериорно искуство, али ће такође бити штеди око 40% онога што би нормално потрошити на размени једне месечног програма са другим програмима.

Наш програм је развијен са најсавременијом методологији, која је помогла наши студенти успевају у америчким универзитетима годинама. Са Лумос програма Екцханге не само да ће то бити део овог модерног начина учења, али и имати прилику да сазнају културу и амерички начин продуктиван начин забаве који се не могу наћи нигде другде.

У Лумос Лангуаге Сцхоол имамо интензивне програме за студенте који су у класи пет сати дневно са било ког од месец дана (Екцханге Програм) годишње.

4 - недељни програм

У нашем програму размене 4 недеље ћете имати часове од понедељка до петка од 9:00 до 13:00, са укупно 80 часовима. Студенти ће се улазни тест пре него што су стигли да ће помоћи да се одреди ниво Наравно, када школа почиње. Тхе Цласс распореди су подељени у две класе које покривају: Граммар, читање, писање, говор и разумевање.

На крају програма размене студената ће бити излазна тест сличну пласмана теста да помогне измери напредак на енглеском језику током четири седмице у којима су уроњени у култури. Ученици добијају сертификат о учешћу од Лумос Лангуаге Сцхоол програма размене након завршетка излазни тест.

Ко може да учествује?

Једино ограничење имамо за програм размене је минимална старосна граница. Студенти морају бити најмање 14 година старости или 14 се у години у којој учествују у програму. Наш програм је подељен у 3 различита нивоа тако да ће осигурати да сваки ученик је на добром нивоу фор иоур енглисх потребама. Не треба да буду уписани у било којој школи језика или су предузеле никакве часове у прошлости, наш програм размене је отворен за све!

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Lumos Language School »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
4 Недеља
Redovne studije